Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema .. skoro już do tego nie wrócę z powodów wyjaśnionych w WIPie zamieszczam tu ostateczne prezentacje modelu jakie zrobiłem:

To jest ostatnia próba zrobienia sceneri i tekxtur Droida:

Wondering.jpg

I goły model:

9b.jpg

9c.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam sie z poprzednikiem:D

A dlaczego nie zmieniłes lekko konceptu i nie zakończyłeś tego robocika w coś odlotowego - bo z takim czymś tam:P to wygladaj jak niedokończone .

to na szybie odblaski i światło - po prostu boskie:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

Dla mnie bomba...jedynie co bym mógł sie doczepic to wlasnie tego dolu..mogles juz dac blizej kamere aby nie było widać tego zakonczenia tuby...ale i tak jest ql :)

pozdr

Napisano

Biedny jest ten Feng, naprawde litosci dla niego nie macie.

A sam modelik spoko, poza lapkami, wygladaja jak pozestawiane boksy z cylindrami. no przydaly by mu sie jakies tekstury bo tak biednie troszke ten render wyglada, znaczy pomyslany dobrze, ale brakuje tam czegos zdecydowanie.

a tu masz przyklad jak inna osoba sobie z problemem poradzila:

http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=36188#first_unread_post

http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=24890#first_unread_post

Napisano

biglebowsky: zobacz na WIP\'a tam wiele jest wytłumaczone łącznie z tymi pixami co pokazujesz. :)

I ogólnie dzięki za słowa przychylne i te nie.. :D

Napisano

Szkoda ze nie pododawales na bumpmapie tych wszystkich srubek i szczegolikow

Ladne swiatelko, tylko nie rozumim idei tych deseczek przy oknie. Troche pusto jest na scenie scisnij to moze troszke...

Napisano

fajne fajne, ale jak on sie ta tuba porusza? Ale swietny efekt, te krztalty, pieknie wyglaa. pozdr!

Napisano

Pracaka jest świetna. Gratuluje!!

Deler:

Ja ci to wytłumaczę. Gdy ten droid chce sie przemieścić po prostu kładzie się na bok i się turla ;) a jak już się doturla tam gdzie chciał, to po protu tam wstaje. Prawda und3r?? ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności