und3r Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Siema .. skoro już do tego nie wrócę z powodów wyjaśnionych w WIPie zamieszczam tu ostateczne prezentacje modelu jakie zrobiłem: To jest ostatnia próba zrobienia sceneri i tekxtur Droida: I goły model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Zgadzam sie z poprzednikiem:D A dlaczego nie zmieniłes lekko konceptu i nie zakończyłeś tego robocika w coś odlotowego - bo z takim czymś tam:P to wygladaj jak niedokończone . to na szybie odblaski i światło - po prostu boskie:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 6 Listopad 2003 Autor Share Napisano 6 Listopad 2003 giorgione: Zobacz na WIPa tam masz all wyjaśnione... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Dla mnie bomba...jedynie co bym mógł sie doczepic to wlasnie tego dolu..mogles juz dac blizej kamere aby nie było widać tego zakonczenia tuby...ale i tak jest ql :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Podpisuje sie pod tym co powiedzial pablo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 a mi sie glowa podoba ( o ile mozna to nazwac glowa :D ) taka jak ma alien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Biedny jest ten Feng, naprawde litosci dla niego nie macie. A sam modelik spoko, poza lapkami, wygladaja jak pozestawiane boksy z cylindrami. no przydaly by mu sie jakies tekstury bo tak biednie troszke ten render wyglada, znaczy pomyslany dobrze, ale brakuje tam czegos zdecydowanie. a tu masz przyklad jak inna osoba sobie z problemem poradzila: http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=36188#first_unread_post http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=24890#first_unread_post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 10 Listopad 2003 Autor Share Napisano 10 Listopad 2003 biglebowsky: zobacz na WIP\'a tam wiele jest wytłumaczone łącznie z tymi pixami co pokazujesz. :) I ogólnie dzięki za słowa przychylne i te nie.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 10 Listopad 2003 Autor Share Napisano 10 Listopad 2003 Więc aby uniknąć nieporozumień to ja zrobiłem to: A ty pokazujesz droida zrobionego na podstawie tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 koncowka sama modelu troche inaczej wyglada dorob troszke szczegolow i bedzie ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 nie no chyba dobrze... zaraz sie przyjze ;D... ten metal na 1 renderze jest taki chyba za swiecacy :/... ale ogolnie model fajny :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Bardzo ladna pracka... zakonczenie robocika (tuba) jest nawet spoko, jakos tak pasuje.. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Szkoda ze nie pododawales na bumpmapie tych wszystkich srubek i szczegolikow Ladne swiatelko, tylko nie rozumim idei tych deseczek przy oknie. Troche pusto jest na scenie scisnij to moze troszke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Wypasiona pracka !!!! Tuba tez jest OKI :D troche sie tylko tekstura tylniej sciany rozmywa, ale pewnie sie czepiam :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 fajne fajne, ale jak on sie ta tuba porusza? Ale swietny efekt, te krztalty, pieknie wyglaa. pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Pracaka jest świetna. Gratuluje!! Deler: Ja ci to wytłumaczę. Gdy ten droid chce sie przemieścić po prostu kładzie się na bok i się turla ;) a jak już się doturla tam gdzie chciał, to po protu tam wstaje. Prawda und3r?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 A o to trzeba się zapytać Fenga, który tak go narysował :> Ja tylko odtworzyłem w 3D jego pomysł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Bardzo fajny modelik - wypracowany - ogólnie niezła \"rura\" . Render też OK. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi