Napisano 6 Listopad 200321 l Siema .. skoro już do tego nie wrócę z powodów wyjaśnionych w WIPie zamieszczam tu ostateczne prezentacje modelu jakie zrobiłem: To jest ostatnia próba zrobienia sceneri i tekxtur Droida: I goły model:
Napisano 6 Listopad 200321 l Zgadzam sie z poprzednikiem:D A dlaczego nie zmieniłes lekko konceptu i nie zakończyłeś tego robocika w coś odlotowego - bo z takim czymś tam:P to wygladaj jak niedokończone . to na szybie odblaski i światło - po prostu boskie:D Pozdr Giorgione
Napisano 6 Listopad 200321 l Dla mnie bomba...jedynie co bym mógł sie doczepic to wlasnie tego dolu..mogles juz dac blizej kamere aby nie było widać tego zakonczenia tuby...ale i tak jest ql :) pozdr
Napisano 7 Listopad 200321 l a mi sie glowa podoba ( o ile mozna to nazwac glowa :D ) taka jak ma alien :)
Napisano 7 Listopad 200321 l Biedny jest ten Feng, naprawde litosci dla niego nie macie. A sam modelik spoko, poza lapkami, wygladaja jak pozestawiane boksy z cylindrami. no przydaly by mu sie jakies tekstury bo tak biednie troszke ten render wyglada, znaczy pomyslany dobrze, ale brakuje tam czegos zdecydowanie. a tu masz przyklad jak inna osoba sobie z problemem poradzila: http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=36188#first_unread_post http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=24890#first_unread_post
Napisano 10 Listopad 200321 l Autor biglebowsky: zobacz na WIP\'a tam wiele jest wytłumaczone łącznie z tymi pixami co pokazujesz. :) I ogólnie dzięki za słowa przychylne i te nie.. :D
Napisano 10 Listopad 200321 l Autor Więc aby uniknąć nieporozumień to ja zrobiłem to: A ty pokazujesz droida zrobionego na podstawie tego:
Napisano 10 Listopad 200321 l koncowka sama modelu troche inaczej wyglada dorob troszke szczegolow i bedzie ekstra
Napisano 23 Grudzień 200321 l nie no chyba dobrze... zaraz sie przyjze ;D... ten metal na 1 renderze jest taki chyba za swiecacy :/... ale ogolnie model fajny :)...
Napisano 23 Grudzień 200321 l Bardzo ladna pracka... zakonczenie robocika (tuba) jest nawet spoko, jakos tak pasuje.. :) pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200321 l Szkoda ze nie pododawales na bumpmapie tych wszystkich srubek i szczegolikow Ladne swiatelko, tylko nie rozumim idei tych deseczek przy oknie. Troche pusto jest na scenie scisnij to moze troszke...
Napisano 23 Grudzień 200321 l Wypasiona pracka !!!! Tuba tez jest OKI :D troche sie tylko tekstura tylniej sciany rozmywa, ale pewnie sie czepiam :P Pozdrawiam
Napisano 25 Grudzień 200321 l fajne fajne, ale jak on sie ta tuba porusza? Ale swietny efekt, te krztalty, pieknie wyglaa. pozdr!
Napisano 25 Grudzień 200321 l Pracaka jest świetna. Gratuluje!! Deler: Ja ci to wytłumaczę. Gdy ten droid chce sie przemieścić po prostu kładzie się na bok i się turla ;) a jak już się doturla tam gdzie chciał, to po protu tam wstaje. Prawda und3r?? ;)
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor A o to trzeba się zapytać Fenga, który tak go narysował :> Ja tylko odtworzyłem w 3D jego pomysł :D
Napisano 5 Styczeń 200421 l Bardzo fajny modelik - wypracowany - ogólnie niezła \"rura\" . Render też OK. Pozdrowionka