Jump to content

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

więc tak ten obrazke nie ma sie ruszać jest to klatka z mojej prezenatcji jaką jakiś czas robiłem na konkurs w szkole. to co widzicie miało być przykładem jak bedą wygladały opisy moich projektów.

edit: nie widać menu chodzi wam o cały paske czy napisy???

tutaj zapodaje link do strony narazie zamiast flasha jest zwykly obrazek ale może teraz menu będzie widoczne http://www.ketrzyn.mm.pl/~krzadczyk/portfolio/

Posted

Menu jest prawie w ogole nie widoczne - dodaj pare elementow graficznych, zeby je wyroznic - moze inny kolor tla pod kazdym z buttonow? Uruchom fantazje ;)

Posted
Menu jest prawie w ogole nie widoczne - dodaj pare elementow graficznych, zeby je wyroznic - moze inny kolor tla pod kazdym z buttonow? Uruchom fantazje ;)

aaaaa to o to wam biga to będzie będzie ale juz jak wrzuce do flasha. A tak oceniając w sakali od 1/5 co możecie dać i co nie pasi czego brak?? Bardzo będe wdzięczny za pomoc.

Posted

obrazek ładny, ale strona...

- pusta

- nudna

- bez wyrazu

- brak przejrzystego menu

- obrazek zbyt sie rzuca w oko, a o fakcie iż jest to strona zapominamy

podsumowując: 3+

rada: zaprojektuj stronę samą w sobie, pochwal się ogólnym wyglądem, a potem w tym stylu wstawiaj prace do folio. Postaraj sie bo ładnie malujesz i jak sie wysilisz to może być bardzo fajna strona. Pozdrawiam

Posted

Zgadzam się z pitkkkkiem w 98%. Ocenę chłopie dałeś za wysoką. Tak jak powiedział pitekkkk wyrzuć obrazek zbuduj layout, a dopiero potem martw się o prezentację swoich prac. Najgorsza rzecz na tej "Stronie" to ten splat w prawym górnym rogu. Wiem, że teraz jest moda na używanie tego typu rzeczy ale nie pasuje to do twojej strony, no chyba że oprócz takich grzecznych obrazków masz w swoim dorobku coś bardziej designerskiego. Po pierwsze weź kartkę rozrysuj sobie kompozycję strony uwzględniając najważniejsze jej elementy, a dopiero potem siadaj do kompa i baw się grafiką. To tyle.

Posted

Ja się przeciwstawię ogólnej opinii i powiem, że layout mi się bardzo podoba. Prawie go nie ma - widać obrazek - tekst też jest w dobrym miejscu.

Widać wyczucie detalu, spoko proporcje. Czuć, że masz do czynienia z kimś konkretnym, poważnym.

Jedyne co bym zmienił to wielkość - i polepszył czytelnośc tekstu. Aha i zastanów się, czy taka duża przestrzeń na opis jest Ci potrzebna,

Kleks jest fajny.

7/10 - jako sam koncept.