Jump to content

Recommended Posts

Posted

W poprzednie wakacje bylem w Zakopanym w pensjonacie "U Janiny". W tym problem, że zapomnialem adresu a wte wakacje takze chcialbym tam pojechac... Szukałem w internecie (344 strony na google obejrzalem) i nie znalazlem. Jedyna kwatera o nazwie "U Janiny" jest w Bukowinie Tatrzanskiej, ale patrzac na zdjecia widze ze to nie ta (ta o ktora mi chodzi jest troche skromniejsza) mam 2 zdjecie ktore za jakies 20 minut wrzuce i dam tu linka. Prosze o pomoc. Najbardziej ucieszyla by mnie jakas strona internetowa, ale adres tez wystarczy :) z Góry dziękuje!

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
JackVasi just entered the zone where normal things don't happen very often.

"hmmmmmm upgrades" - moj ulubiony cytat ;)

No jak manager firmy sredniego szczebla zadzwonil i powiedzieli mu ze nie ma to znaczy, ze nie ma :)

Posted

A może to były wysoko procentowe wakacje i prawidłowa nazwa mu umknęła? :D

Posted

Jestem pewien ze to bylo "U Janiny" no ewentualnie "U Jadzi" nie pilem prawie nic..... (prawie robi wielka roznice...) dziwne z tym biurem numerow, bo tam byl telefon.... to byl pensjonat zdala od jakiejkolwiek glownej drogi od jakiejs malej uliczki sie do gory takim blotem wchodzilo i tam najpierw byl 1 domek a pozniej drugi w ktorym ja bylem (pokoj 1) obok tego drugiego byly hustawki i taka budka gdzie ognisko bylo a za ta budka tylko pole.... no i góry :D

Posted

moze po prostu nie rozpoznajesz, moze byl remont, moze zdjecie jest z innej strony zrobione? przeciez to sie nie zdarza zeby w jednyej bukowinie byly dwa motele "u janiny" :D:D

Posted

o kurde! sorki wielkie, a wiesz ze czytalem dwa razy JunioR?! :) moj blad!

PS. usunalem juz post bo to wstyd takie cos napisac co napisalem ;)

pzdr