Jump to content

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malutka updata na jednym screenie widac refelke:]

Nie wiem zabardzo oco chodzi w tym bugu miecy czolem a nosem wienc nie poprawilem:)

twarz22.jpg

twarz2_1.jpg

• Like 1
Posted

poprawilem aby nie bylo trojkatow,zostal tylko jeden w bezpiecznym miejscu (tak mi sie wydaje)zaznaczylem go na czerwono.

..::Krzysiek M::.. ten sposob sposob na usuwanie vertrksow nie ejst za dobry bo niszczy cala siatke

Mala updata:Prosze o cenne wskazowki,komentarze,uwagi...

twarz3_2.jpg

miniatura_1.jpg

Posted

Witam :)

Wreszcie wróciłeś do tego modelu , wydaje mi się że siatka jest troche za gęsta, nie wiem czy dobrze mówię (ponieważ nikt inny nie pisze musisz się zdać na mnie xD )

Fotka

<a href=http://img57.imageshack.us/img57/2040/untitled2do7.jpg' alt='untitled2do7.jpg'>

Zapomniałem dorysować kawałka czerwonego na ustach + przesuń do góry środek dolnej wargi bo jest lekki czubek

Posted

Krzysiek przesadzasz imo

CO do modelu - dobrze CI idzie, poprzeglądaj siatki które są gdzieś na forum umieszczone w pewnym temacie i będzie git

• Like 1
Posted

Mam takie male pytanie:

czy mozna urzywac trojkontow gdy modeluje sie twarz bo slyszalem ze nie,a na tych siatkach widze ze sa :] Ja robie z samych czworakatow i przesto siateczka troche sie zageszcza

Trzymac sie tylko tych czterokatow?:]

PS.dziakuje za pomoc ..::Krzysiek M::.. i Ardeni

Posted

Witam!!

krzychu przesadzasz bez odpowiedniej gestosci siatki model nie bedzie dobry :)

chcialem cos narysowac jak powinna siatka biegnac ale nie wiem od czego zaczac :) byloby za gesto i nie bylo by nic widac siatka nie przemyslanie prowadzona i pamietaj aby siatka byla rownomierna tzw nie misi miec takiego samego zageszczenie wszedzie ale aby odstepny byly rowne np. te edgesy ktore narysowal wczesniej krzysiek i ktore na niosles wogole siatki nie wyprostowales aby byla rownomierna a to widac :)

mylek--> mozna jak nie robia bledow to nie ma problemow ale tez bez przesady ;)

pozdro

Posted

Mam takie pytanie.Czy dało by sie przeprowadzic te linie jakos inacze bo mi sie nie podobaja zabardza?:]

twarz5lq5.jpg

Sorry za blędy w pisaniu postaram sie robic ich mniej:D