superKOKO Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 A long time ago, when the world was young and water as clear as God's thoughts, something emerged. Something gifted with such charm and glamour, that even the most worthy, the boldest, the slickest of men were bound to remain silent. Old tales say, that it later grew, became pale and chose theft as its proffesion, but what counts is that it was well-meaning at first.
superKOKO Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 oto i obrazek . widac ju zo co mi chodzi prawda? tych postaci będzie więcej jeszcze pozdrawiam
Morbid Karbid Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 bardzo fajny klimat, też mi coś podobnego po głowie chodziło. Powodzenia!
superKOKO Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 tadaam nie poddaję się chociaż idzie mi to jak krew z nosa. mały update, zastanawiam sie nad włożeniem tam jeszcze dwóch postaci . najwiekszyproblem przy tym obrazku jest taki że trzeba go oglądać nocą licze na wasze uwagi :) pozdrawiam
shi Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 nie kumam czaczy :( czy pani wytłumaczy co znaczy cza cza cza?
superKOKO Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 cza czaraczczcza faktycznie , umknęło mi opisanie całej tej sytuacji .. zatem: przysłowiowym małym nie jest dziewczynka ! uwaga uwaga małym i pięknym jest to co gad trzyma w łapach i pokazuje innym. chodzi mi wlasnie o to żeby nie powiedziec co to jest , bo pomimo że pewne kanony piękna istnieją to i tak zależy od nas samych co dokladnie takim nazwiemy... więc w gadzich łapach może być śliczny okropnie niewinny kwiatuszek , może być coś małego pięknego tłamszonego przez dużego i brzydkiego ale może też być resorówka forda mustanga.. pomijając już idee postaci mają za zadanie być wielce zainteresowanymi tym wszystkim a ta zieleń na pierwszym planie zostanie jakoś bohatersko uratowana tylko puki co mi nie wyszło
superKOKO Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 kolejny etap , naprawde byłoby fajnie gdybyście coś doradzili dziękuje shi nie wpadłabym na to ze to takie nieczytelne, jeszcze wyrazy twarzy trzeba zmienic na bardziej zachwycone i może więcej życia w to wpuszcze
tweety Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 fajnie to wychodzi miłe kolorki i klimat. wycentruj kadr i wgryzaj się w detale. za dużo pustej przestrzeni po prawej (chyba, że ma tam coś być). smok ma ramię trochę nieanatomiczne :) spróbuj zarysować mu przedramię i jakieś mięśnie. Pozdrawiam
superKOKO Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 oooooo tweety jak miło:) aż z tego wszystkiego zrobie jak mówisz:)
tymko Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 po prawej stronie możesz dodać przestrzeni między drzewami, drzewa trochę odchudzić, oraz dodać drobnych elementów roślinnych. Bardzo fajny nastrój się zrobił. Powodzenia!
lolipop Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 takie to bajkowe. fajny "sniesforny" kadr:) tam w wodzie to jest kamien czy do polowy zanurzona glowa?
Lacedemon Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Faktycznie, lewy dalszy plan warto cofnąć, można lekko na chłodach rozjaśnić i oddzielić z 1 planem rysunkiem płaskimi plamami na ciemnym walorze ( rys roślinności i tylko tu taki zabieg. Tu tym podziałem możesz zrobić fajną kompozycję. Taki podział, tylko nie przez środek :) Mam nadzieję,, że wiesz co mam namyśli. Poza tym, uciekaj od tych czarnych dziur.
tweety Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 superKOKO: po naszych uciechach mitingowych aż grzechem by było napisać zdania na temat Twojej pracy :) Powodzenia w finale :)
superKOKO Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 ah tweety ty to potrafisz bajerowac:) Dziękuje panowie, przed nominacjami już się pewnie nie wyrobie więc wrzucam co mam
Fidiasz Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 a masz swietny klimata jak z starej slowianskiej basni :)
Rekomendowane odpowiedzi