Obywatel Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Witam : ] znalazłem się w patowej sytuacji. Nie mogłem pracować w Mudbox'ie, ze względu na stare sterowniki (czarny pasek w 3D viewport, rysowanie 30 pixeli nad pędzlem). Ściągnąłem nowe sterowniki i wszystko grało, ale za to Wings3D zaczął szwankować - obraz z viewportach strasznie zwolnił. Wyczytałem na forum, że nowsze wersje sterownika nie są kompatybilne z Wings3D. Szukam jakiegoś rozwiązania, a z Wingsa na pewno nie zrezygnuje ;] Tylko nie wspominajcie o Z-Brush'u :] Aha dodam jeszcze tylko, że mam nVidia GeForce 6600.
KLICEK Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 jedyny sposób żeby zjeść ciastko i mieć ciastko to wyłączenie akceleracji sprzętowej podczas pracy w wingsie -> prawy na ekranie właściwości -> zaawansowane - > rozwiązywanie problemów i pasek na sam dol, możesz poprobować trochę odjąć, ale różnie to bywa (btw, sprobuj sterowników z rodziny 84.xx.xx- wielu osob pomagaja a i mud na niech śmiga aż milo) powodzenia ! 1
DraB Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Mi bez akceleracji jakos tak smisznie chodzi Wings i nie chce mi sie tego robic co chwile :/ A na starsze sterowniki windows jakos zle zareagowal wiec zostaly mi 93 i 3DsMax (nie jest taki zly w ostatecznosci ;] )
Rekomendowane odpowiedzi