Obywatel Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Witam : ] znalazłem się w patowej sytuacji. Nie mogłem pracować w Mudbox'ie, ze względu na stare sterowniki (czarny pasek w 3D viewport, rysowanie 30 pixeli nad pędzlem). Ściągnąłem nowe sterowniki i wszystko grało, ale za to Wings3D zaczął szwankować - obraz z viewportach strasznie zwolnił. Wyczytałem na forum, że nowsze wersje sterownika nie są kompatybilne z Wings3D. Szukam jakiegoś rozwiązania, a z Wingsa na pewno nie zrezygnuje ;] Tylko nie wspominajcie o Z-Brush'u :] Aha dodam jeszcze tylko, że mam nVidia GeForce 6600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 jedyny sposób żeby zjeść ciastko i mieć ciastko to wyłączenie akceleracji sprzętowej podczas pracy w wingsie -> prawy na ekranie właściwości -> zaawansowane - > rozwiązywanie problemów i pasek na sam dol, możesz poprobować trochę odjąć, ale różnie to bywa (btw, sprobuj sterowników z rodziny 84.xx.xx- wielu osob pomagaja a i mud na niech śmiga aż milo) powodzenia ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Mi bez akceleracji jakos tak smisznie chodzi Wings i nie chce mi sie tego robic co chwile :/ A na starsze sterowniki windows jakos zle zareagowal wiec zostaly mi 93 i 3DsMax (nie jest taki zly w ostatecznosci ;] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts