Amrun1 Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 moim zdaniem drugi jest szuuper... pierwszy zresztą też ;)... tylko w zielonym moze cienie powinny być gdzie nie gdzie(jak to sie pisze?) ciemniejsze... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 moj debiut.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 i jeszcze cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 nice... no może z wyjątkiem ręki tej kobitki... ogólnie extra krecha... chętnie obejżę coś w kolorze.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 W kwestii panienki moge tylko westchnąć :) Znakomita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 nom panna jest super. i wczesniejsze smoki sa rula xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 a teraz cos ode mnie. taka sobie raczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Rączka ładna boober, ikim smoki troche zbyt saparate od obrazka, leander półpośladcze wypada najelpiej z ostatnich Twoich speedów :) boowa, fajna pani :) Teraz cosik mojego, troche dni to juz ma ale ogólnie mało udany speed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Jestem uraczony, uroczony? urzeczony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 V! Takie cos zrobilem... zbieram na volito! Mam juz 150 zeta :D 25 min. myszka +painter8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Ładne swiatło :) Czekam az nawinie Ci sie piórko pod łapki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Heh...a tu moje...mam nadzieję ,ze coś widać:P Tylko sie nei śmiejcie! A zresztą...jak będzie na tyle tragiczne? 25 min (tylklo pedzel,z 5 kolorów): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Siegmar - fajny klimat i to myszką-brawo, Paul - to co dałes jest trochę male i przez to nieczytelne:) Z mojej strony maly speeedzik architektoniczny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Siegmar, ikim - bardzo fajne, Paul_PL - na obrazku nie udało mi się zidentyfikować niczego mi znanego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Takie coś mi chodziło po głowie przez ostatnie kilka dni, więc w końcu naszkicowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Dzieki za komentarze... :) Tym razem foczka gdzies na polnocnych pustkowiach... Ciekaw jestem, czy zastanawiacie sie nad speedem zanim zaczniecie tworzyc, czy po prostu wychodzi Wam cos podczas bazgrania... ja w trakcie mazania obieram temat, wstepna kolorystyka mnie inspiruje... Painter 8 +myszka +15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Ładny klimat w te 15 minut potrafisz osiągnąć Siegmar. To ja jeszcze dorzuce niezbyt udany portret dziadka. Z Karabachu. Dolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Kastro?? :) leander znowu robiłeś to późnym wieczorem :P jak narazie to nawet ciekawie Ci wyszło...ale ust to ja wogóle nie widze...pozatym fajną bródke ów dziadzio posiada...tylko nie wiem dlaczego ona jest tak dziwnie ułożona...że w miejscu gdzie jest żuchwa i kierująć się na jej koniec albo dolną część widać tak color sqry...a wg mnie powinna być dalsza cześć brudki :) ale nie jest źle podoba mnie się :P pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 no ladnie... a ja jeszcze jeden - slaby ale w kolorze - co mi slabo idzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Czy u Was ten obrazek też się tak powoli, nastrojowo, wczytywał? Boowa, Ty to potrafisz stopniować napięcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 jakie tam napiecie ;) ... ... chyba, ze sugerujesz aby ja od przodu pokazac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 O.. dobry pomysł. Myślę, że to by nam znacznie pomogło w ocenie Twojego warsztatu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 albo jej bufetu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 no i na pewno jeszcze wolniej by się wczytywało... niezła pupa...całkiem ładnie potraktowana skóra...delikatnie... zapraszam na jutro...zrobię WIP\'a..\"tylko dla dorosłych\"... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 V! 35 min +ołówek i szybki photoshop... przepraszam za jakosc skanu... cholera jedna pod xp skanuje mi w 256 kolorach... chcialem to jakos shopem poprawic, ale slabo mi wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 acha... rysowalem ze zdjecia... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 nice... zawsze podobala mi sie faktura olowka :) ... troszku tylko ten ostry cien pod broda razi.... ale pozatym fajowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 super...niezły ołówek to moze ja coś wreszcie naskrobie... ten \"szkic\" jest z bani....(głowy)...tablet..trzy kolory pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Takie moje pierwsze podejście do pejzażu, troche marnie wyszło (photoshop): Czacha (farby wodne): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Leander w pejzazu góry jak najbardziej wpozadku ale reszte odwaliles. Czacha tez fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 uśmiech czachy zwalił mnie z nóg... a widoczek mily...cieplej sie zrobilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 mw4d, wiem że reszta nie trzyma się kupy, ale nie wiem jak to ugryźć, bo krzaczka po krzaczku rysować nie będę przecież :) Ołówek, photoshop: Pozycja tej pani jest bardzo podobna do mojej wektorowej panienki, ale podobieństwo jest zupełnie przypadkowe. Referencje wziąłem z \'Drawing Jam\' na forum shanesboard, ale linka nie dam, bo to jakaś fotka playboya (pismo dla panów o kontrowersyjnej zawartości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 łupsi dupsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 leander - no o mi cholera zaimponowales ta kreseczka... - fajowe jak cholera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Leander - panienka troche wykarykaturzona ale wyszla bardzo fajnie , co do pejzazyku - tyl fajny przod wyglada trochęjak groszek z kapustą:) Daje maly speedzik, troche krzywo wyszlo ale tak to jest jak sie na czas robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Dzięki Boowa :D Ta kreska to oczywiście przypadek :) oDD: Można było się spodziewać koncept-kara śledząc ostatnią modę na salonach :) Ale ten Twój jak dla mnie trochę formy nie trzyma. Rozchwiany taki. Patrząc na linie podwozia myślę, że zrobiłeś to specjalnie. Ja jednak wolę te bardziej techniczne, sztywne konstrukcje zgodne z trendem na sijun. Ale może rozpocząłeś nowy :) ikim: nie ma ostatnio mody na wieżowce, więc nic ciekawego nie napiszę poza tym, że bardzo fajne :) troche dopracowałem postacie z niedawnej pracy, zmiany niewielkie, ale wrzucam.. bo mało zajmuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 nieźle... przypomina mi się komiks o Konanie Barbarzyńcy... w zagnionym mieście w dżungli.. walczy z nieśmiertelnymi małpoludami... a co z tłem... widziałem wersję z większą ilością tych Stworów... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 leander, laseczka mistrzostwo swiata :) bardzo mi sie podoba. odd samochod jak najbardziej wporzasiu tylko perspektywa cosik kulawa. ikim metropolia raczej najgorsza z twoich speedow ale i tak ladniusie pozdro mw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 cosik starszego. Nie mam czasu na speedy ale choc to zarzuce, taki rycerzyk tuszem komiksowy bardziej.Nastepnym razem postaram sie poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Tiger - fajne, komiksowe takie, tylko \"bliki\" na zbroi troche przesadzone są chyba:) Leander - jakos te postacie do mnie nie przemawiają, widze ty tak na zmianę ,raz zachwycasz a raz nie :) A tu cos odemnie, w sumie sam nie wiem do konca co to jest wiec nie pytac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Troche w innym stylu, jakas dobra godzinka, i jak zawsze z wyobrazni(ale przeciaez to widac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 nie moge zaladowac pica:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 pewnie ma więcej niż 100 KB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 racja, zaduzy rozmiar:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 jestem pod wrazeniem wielu prac zamieszczonych tutaj:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 mialem zdjecie jakies pani :D to przerobilem.. moze z godzine? myszka :( corel photo-paint 8.0PL rox :D jakbyscie mieli do wyboru wacom graphire2 wacom volito pentagram o\'pen xl to co byscie wybrali?? i dlaczego? :D help mi bo niewiem co kupic, a chce kupic ;d pomimop ze nieumiem jeszcze malowac na kompie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Aaaaale laska! Szkoda, że nie mam żony, od razu bym jej takie schody kupił, żeby mnie co rano nakręcała tańcząc pod nimi twista :) Graphire oczywiście najlepszy, ale Tiger (lub ja) używamy pentagram o\'pen xl. To znaczy ja tylko do jutra :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 wampirzyca chyba...... cienia nie widze... EDIT:chociaz nie jestem pewien...Dracula cień rzucał... wacom najlepszy ale ja mialem tez xl`a i nie narzekalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 a graphire lepszy od xl\'a pomimo tego ze mniejszy? i rozdzielczosc mniejsza.. bo jakby pent. mial piorko bezbateryjne to byloby fajnie.. przeszkadza ten dodatkowy ciezar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 nie przeszkadza. Ale boli niska dokładnosc, boli tak mocno....polecam wacomy, z doświadczen z pentami.Sam zbieram na cosik lepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi