Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moim zdaniem drugi jest szuuper... pierwszy zresztą też ;)... tylko w zielonym moze cienie powinny być gdzie nie gdzie(jak to sie pisze?) ciemniejsze...

pzdr...

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nice...

no może z wyjątkiem ręki tej kobitki...

ogólnie extra krecha...

chętnie obejżę coś w kolorze..

pozdrawiam

Napisano

Rączka ładna boober, ikim smoki troche zbyt saparate od obrazka, leander półpośladcze wypada najelpiej z ostatnich Twoich speedów :)

boowa, fajna pani :)

Teraz cosik mojego, troche dni to juz ma ale ogólnie mało udany speed...

hall.jpg

Napisano

Heh...a tu moje...mam nadzieję ,ze coś widać:P Tylko sie nei śmiejcie! A zresztą...jak będzie na tyle tragiczne?

25 min (tylklo pedzel,z 5 kolorów):

Napisano

Siegmar - fajny klimat i to myszką-brawo, Paul - to co dałes jest trochę male i przez to nieczytelne:)

Z mojej strony maly speeedzik architektoniczny:

Napisano

Dzieki za komentarze... :)

Tym razem foczka gdzies na polnocnych pustkowiach... Ciekaw jestem, czy zastanawiacie sie nad speedem zanim zaczniecie tworzyc, czy po prostu wychodzi Wam cos podczas bazgrania... ja w trakcie mazania obieram temat, wstepna kolorystyka mnie inspiruje...

Painter 8 +myszka +15 min

Napisano

Kastro?? :) leander znowu robiłeś to późnym wieczorem :P jak narazie to nawet ciekawie Ci wyszło...ale ust to ja wogóle nie widze...pozatym fajną bródke ów dziadzio posiada...tylko nie wiem dlaczego ona jest tak dziwnie ułożona...że w miejscu gdzie jest żuchwa i kierująć się na jej koniec albo dolną część widać tak color sqry...a wg mnie powinna być dalsza cześć brudki :) ale nie jest źle podoba mnie się :P

pozdro...

Napisano

no i na pewno jeszcze wolniej by się wczytywało...

niezła pupa...całkiem ładnie potraktowana skóra...delikatnie...

zapraszam na jutro...zrobię WIP\'a..\"tylko dla dorosłych\"...

pozdrawiam

Napisano

V!

35 min +ołówek i szybki photoshop... przepraszam za jakosc skanu... cholera jedna pod xp skanuje mi w 256 kolorach... chcialem to jakos shopem poprawic, ale slabo mi wyszlo

Napisano

mw4d, wiem że reszta nie trzyma się kupy, ale nie wiem jak to ugryźć, bo krzaczka po krzaczku rysować nie będę przecież :)

Ołówek, photoshop:

59-aria.jpg

Pozycja tej pani jest bardzo podobna do mojej wektorowej panienki, ale podobieństwo jest zupełnie przypadkowe. Referencje wziąłem z \'Drawing Jam\' na forum shanesboard, ale linka nie dam, bo to jakaś fotka playboya (pismo dla panów o kontrowersyjnej zawartości)

Napisano

Leander - panienka troche wykarykaturzona ale wyszla bardzo fajnie , co do pejzazyku - tyl fajny przod wyglada trochęjak groszek z kapustą:)

Daje maly speedzik, troche krzywo wyszlo ale tak to jest jak sie na czas robi :)

Napisano

Dzięki Boowa :D Ta kreska to oczywiście przypadek :)

oDD: Można było się spodziewać koncept-kara śledząc ostatnią modę na salonach :) Ale ten Twój jak dla mnie trochę formy nie trzyma. Rozchwiany taki. Patrząc na linie podwozia myślę, że zrobiłeś to specjalnie. Ja jednak wolę te bardziej techniczne, sztywne konstrukcje zgodne z trendem na sijun. Ale może rozpocząłeś nowy :)

ikim: nie ma ostatnio mody na wieżowce, więc nic ciekawego nie napiszę poza tym, że bardzo fajne :)

troche dopracowałem postacie z niedawnej pracy, zmiany niewielkie, ale wrzucam.. bo mało zajmuje :)

55-orc-attack_2.jpg

Napisano

nieźle... przypomina mi się komiks o Konanie Barbarzyńcy... w zagnionym mieście w dżungli.. walczy z nieśmiertelnymi małpoludami...

a co z tłem... widziałem wersję z większą ilością tych Stworów...

pozdrawiam...

Napisano

leander, laseczka mistrzostwo swiata :) bardzo mi sie podoba.

odd samochod jak najbardziej wporzasiu tylko perspektywa cosik kulawa.

ikim metropolia raczej najgorsza z twoich speedow ale i tak ladniusie

pozdro mw...

Napisano

Tiger - fajne, komiksowe takie, tylko \"bliki\" na zbroi troche przesadzone są chyba:) Leander - jakos te postacie do mnie nie przemawiają, widze ty tak na zmianę ,raz zachwycasz a raz nie :)

A tu cos odemnie, w sumie sam nie wiem do konca co to jest wiec nie pytac ;-)

Napisano

mialem zdjecie jakies pani :D to przerobilem.. moze z godzine? myszka :(

corel photo-paint 8.0PL rox :D

jakbyscie mieli do wyboru

wacom graphire2

wacom volito

pentagram o\'pen xl

to co byscie wybrali?? i dlaczego? :D

help mi bo niewiem co kupic, a chce kupic ;d pomimop ze nieumiem jeszcze malowac na kompie : )

Napisano

Aaaaale laska! Szkoda, że nie mam żony, od razu bym jej takie schody kupił, żeby mnie co rano nakręcała tańcząc pod nimi twista :)

Graphire oczywiście najlepszy, ale Tiger (lub ja) używamy pentagram o\'pen xl. To znaczy ja tylko do jutra :>

Napisano

wampirzyca chyba...... cienia nie widze... EDIT:chociaz nie jestem pewien...Dracula cień rzucał...

wacom najlepszy ale ja mialem tez xl`a i nie narzekalem...

Napisano

a graphire lepszy od xl\'a pomimo tego ze mniejszy? i rozdzielczosc mniejsza..

bo jakby pent. mial piorko bezbateryjne to byloby fajnie.. przeszkadza ten dodatkowy ciezar?