Napisano 15 Styczeń 200421 l moim zdaniem drugi jest szuuper... pierwszy zresztą też ;)... tylko w zielonym moze cienie powinny być gdzie nie gdzie(jak to sie pisze?) ciemniejsze... pzdr...
Napisano 16 Styczeń 200421 l nice... no może z wyjątkiem ręki tej kobitki... ogólnie extra krecha... chętnie obejżę coś w kolorze.. pozdrawiam
Napisano 17 Styczeń 200421 l Rączka ładna boober, ikim smoki troche zbyt saparate od obrazka, leander półpośladcze wypada najelpiej z ostatnich Twoich speedów :) boowa, fajna pani :) Teraz cosik mojego, troche dni to juz ma ale ogólnie mało udany speed...
Napisano 18 Styczeń 200421 l V! Takie cos zrobilem... zbieram na volito! Mam juz 150 zeta :D 25 min. myszka +painter8
Napisano 18 Styczeń 200421 l Heh...a tu moje...mam nadzieję ,ze coś widać:P Tylko sie nei śmiejcie! A zresztą...jak będzie na tyle tragiczne? 25 min (tylklo pedzel,z 5 kolorów):
Napisano 19 Styczeń 200421 l Siegmar - fajny klimat i to myszką-brawo, Paul - to co dałes jest trochę male i przez to nieczytelne:) Z mojej strony maly speeedzik architektoniczny:
Napisano 20 Styczeń 200421 l Siegmar, ikim - bardzo fajne, Paul_PL - na obrazku nie udało mi się zidentyfikować niczego mi znanego :)
Napisano 20 Styczeń 200421 l Takie coś mi chodziło po głowie przez ostatnie kilka dni, więc w końcu naszkicowałem.
Napisano 20 Styczeń 200421 l Dzieki za komentarze... :) Tym razem foczka gdzies na polnocnych pustkowiach... Ciekaw jestem, czy zastanawiacie sie nad speedem zanim zaczniecie tworzyc, czy po prostu wychodzi Wam cos podczas bazgrania... ja w trakcie mazania obieram temat, wstepna kolorystyka mnie inspiruje... Painter 8 +myszka +15 min
Napisano 20 Styczeń 200421 l Ładny klimat w te 15 minut potrafisz osiągnąć Siegmar. To ja jeszcze dorzuce niezbyt udany portret dziadka. Z Karabachu. Dolnego.
Napisano 20 Styczeń 200421 l Kastro?? :) leander znowu robiłeś to późnym wieczorem :P jak narazie to nawet ciekawie Ci wyszło...ale ust to ja wogóle nie widze...pozatym fajną bródke ów dziadzio posiada...tylko nie wiem dlaczego ona jest tak dziwnie ułożona...że w miejscu gdzie jest żuchwa i kierująć się na jej koniec albo dolną część widać tak color sqry...a wg mnie powinna być dalsza cześć brudki :) ale nie jest źle podoba mnie się :P pozdro...
Napisano 20 Styczeń 200421 l no ladnie... a ja jeszcze jeden - slaby ale w kolorze - co mi slabo idzie :(
Napisano 20 Styczeń 200421 l Czy u Was ten obrazek też się tak powoli, nastrojowo, wczytywał? Boowa, Ty to potrafisz stopniować napięcie :D
Napisano 20 Styczeń 200421 l jakie tam napiecie ;) ... ... chyba, ze sugerujesz aby ja od przodu pokazac ;)
Napisano 20 Styczeń 200421 l O.. dobry pomysł. Myślę, że to by nam znacznie pomogło w ocenie Twojego warsztatu ;)
Napisano 20 Styczeń 200421 l no i na pewno jeszcze wolniej by się wczytywało... niezła pupa...całkiem ładnie potraktowana skóra...delikatnie... zapraszam na jutro...zrobię WIP\'a..\"tylko dla dorosłych\"... pozdrawiam
Napisano 20 Styczeń 200421 l V! 35 min +ołówek i szybki photoshop... przepraszam za jakosc skanu... cholera jedna pod xp skanuje mi w 256 kolorach... chcialem to jakos shopem poprawic, ale slabo mi wyszlo
Napisano 21 Styczeń 200421 l nice... zawsze podobala mi sie faktura olowka :) ... troszku tylko ten ostry cien pod broda razi.... ale pozatym fajowo
Napisano 21 Styczeń 200421 l super...niezły ołówek to moze ja coś wreszcie naskrobie... ten \"szkic\" jest z bani....(głowy)...tablet..trzy kolory pozdrawiam...
Napisano 21 Styczeń 200421 l Takie moje pierwsze podejście do pejzażu, troche marnie wyszło (photoshop): Czacha (farby wodne):
Napisano 21 Styczeń 200421 l Leander w pejzazu góry jak najbardziej wpozadku ale reszte odwaliles. Czacha tez fajna
Napisano 21 Styczeń 200421 l uśmiech czachy zwalił mnie z nóg... a widoczek mily...cieplej sie zrobilo...
Napisano 21 Styczeń 200421 l mw4d, wiem że reszta nie trzyma się kupy, ale nie wiem jak to ugryźć, bo krzaczka po krzaczku rysować nie będę przecież :) Ołówek, photoshop: Pozycja tej pani jest bardzo podobna do mojej wektorowej panienki, ale podobieństwo jest zupełnie przypadkowe. Referencje wziąłem z \'Drawing Jam\' na forum shanesboard, ale linka nie dam, bo to jakaś fotka playboya (pismo dla panów o kontrowersyjnej zawartości)
Napisano 22 Styczeń 200421 l leander - no o mi cholera zaimponowales ta kreseczka... - fajowe jak cholera....
Napisano 22 Styczeń 200421 l Leander - panienka troche wykarykaturzona ale wyszla bardzo fajnie , co do pejzazyku - tyl fajny przod wyglada trochęjak groszek z kapustą:) Daje maly speedzik, troche krzywo wyszlo ale tak to jest jak sie na czas robi :)
Napisano 23 Styczeń 200421 l Dzięki Boowa :D Ta kreska to oczywiście przypadek :) oDD: Można było się spodziewać koncept-kara śledząc ostatnią modę na salonach :) Ale ten Twój jak dla mnie trochę formy nie trzyma. Rozchwiany taki. Patrząc na linie podwozia myślę, że zrobiłeś to specjalnie. Ja jednak wolę te bardziej techniczne, sztywne konstrukcje zgodne z trendem na sijun. Ale może rozpocząłeś nowy :) ikim: nie ma ostatnio mody na wieżowce, więc nic ciekawego nie napiszę poza tym, że bardzo fajne :) troche dopracowałem postacie z niedawnej pracy, zmiany niewielkie, ale wrzucam.. bo mało zajmuje :)
Napisano 23 Styczeń 200421 l nieźle... przypomina mi się komiks o Konanie Barbarzyńcy... w zagnionym mieście w dżungli.. walczy z nieśmiertelnymi małpoludami... a co z tłem... widziałem wersję z większą ilością tych Stworów... pozdrawiam...
Napisano 23 Styczeń 200421 l leander, laseczka mistrzostwo swiata :) bardzo mi sie podoba. odd samochod jak najbardziej wporzasiu tylko perspektywa cosik kulawa. ikim metropolia raczej najgorsza z twoich speedow ale i tak ladniusie pozdro mw...
Napisano 25 Styczeń 200421 l cosik starszego. Nie mam czasu na speedy ale choc to zarzuce, taki rycerzyk tuszem komiksowy bardziej.Nastepnym razem postaram sie poprawic.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Tiger - fajne, komiksowe takie, tylko \"bliki\" na zbroi troche przesadzone są chyba:) Leander - jakos te postacie do mnie nie przemawiają, widze ty tak na zmianę ,raz zachwycasz a raz nie :) A tu cos odemnie, w sumie sam nie wiem do konca co to jest wiec nie pytac ;-)
Napisano 26 Styczeń 200421 l Troche w innym stylu, jakas dobra godzinka, i jak zawsze z wyobrazni(ale przeciaez to widac)
Napisano 26 Styczeń 200421 l mialem zdjecie jakies pani :D to przerobilem.. moze z godzine? myszka :( corel photo-paint 8.0PL rox :D jakbyscie mieli do wyboru wacom graphire2 wacom volito pentagram o\'pen xl to co byscie wybrali?? i dlaczego? :D help mi bo niewiem co kupic, a chce kupic ;d pomimop ze nieumiem jeszcze malowac na kompie : )
Napisano 26 Styczeń 200421 l Aaaaale laska! Szkoda, że nie mam żony, od razu bym jej takie schody kupił, żeby mnie co rano nakręcała tańcząc pod nimi twista :) Graphire oczywiście najlepszy, ale Tiger (lub ja) używamy pentagram o\'pen xl. To znaczy ja tylko do jutra :>
Napisano 26 Styczeń 200421 l wampirzyca chyba...... cienia nie widze... EDIT:chociaz nie jestem pewien...Dracula cień rzucał... wacom najlepszy ale ja mialem tez xl`a i nie narzekalem...
Napisano 26 Styczeń 200421 l a graphire lepszy od xl\'a pomimo tego ze mniejszy? i rozdzielczosc mniejsza.. bo jakby pent. mial piorko bezbateryjne to byloby fajnie.. przeszkadza ten dodatkowy ciezar?
Napisano 26 Styczeń 200421 l nie przeszkadza. Ale boli niska dokładnosc, boli tak mocno....polecam wacomy, z doświadczen z pentami.Sam zbieram na cosik lepszego :)