Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

moim zdaniem drugi jest szuuper... pierwszy zresztą też ;)... tylko w zielonym moze cienie powinny być gdzie nie gdzie(jak to sie pisze?) ciemniejsze...

pzdr...

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

nice...

no może z wyjątkiem ręki tej kobitki...

ogólnie extra krecha...

chętnie obejżę coś w kolorze..

pozdrawiam

Napisano

Rączka ładna boober, ikim smoki troche zbyt saparate od obrazka, leander półpośladcze wypada najelpiej z ostatnich Twoich speedów :)

boowa, fajna pani :)

Teraz cosik mojego, troche dni to juz ma ale ogólnie mało udany speed...

hall.jpg

Napisano

V! Takie cos zrobilem... zbieram na volito! Mam juz 150 zeta :D

25 min. myszka +painter8

Napisano

Heh...a tu moje...mam nadzieję ,ze coś widać:P Tylko sie nei śmiejcie! A zresztą...jak będzie na tyle tragiczne?

25 min (tylklo pedzel,z 5 kolorów):

Napisano

Siegmar - fajny klimat i to myszką-brawo, Paul - to co dałes jest trochę male i przez to nieczytelne:)

Z mojej strony maly speeedzik architektoniczny:

Napisano

Siegmar, ikim - bardzo fajne, Paul_PL - na obrazku nie udało mi się zidentyfikować niczego mi znanego :)

Napisano

Takie coś mi chodziło po głowie przez ostatnie kilka dni, więc w końcu naszkicowałem.

55-orc-attack.jpg

Napisano

Dzieki za komentarze... :)

Tym razem foczka gdzies na polnocnych pustkowiach... Ciekaw jestem, czy zastanawiacie sie nad speedem zanim zaczniecie tworzyc, czy po prostu wychodzi Wam cos podczas bazgrania... ja w trakcie mazania obieram temat, wstepna kolorystyka mnie inspiruje...

Painter 8 +myszka +15 min

Napisano

Ładny klimat w te 15 minut potrafisz osiągnąć Siegmar.

To ja jeszcze dorzuce niezbyt udany portret dziadka. Z Karabachu. Dolnego.

56-dziadek.jpg

Napisano

Kastro?? :) leander znowu robiłeś to późnym wieczorem :P jak narazie to nawet ciekawie Ci wyszło...ale ust to ja wogóle nie widze...pozatym fajną bródke ów dziadzio posiada...tylko nie wiem dlaczego ona jest tak dziwnie ułożona...że w miejscu gdzie jest żuchwa i kierująć się na jej koniec albo dolną część widać tak color sqry...a wg mnie powinna być dalsza cześć brudki :) ale nie jest źle podoba mnie się :P

pozdro...

Napisano

no ladnie...

a ja jeszcze jeden - slaby ale w kolorze - co mi slabo idzie :(

Napisano

Czy u Was ten obrazek też się tak powoli, nastrojowo, wczytywał?

Boowa, Ty to potrafisz stopniować napięcie :D

Napisano

jakie tam napiecie ;) ...

... chyba, ze sugerujesz aby ja od przodu pokazac ;)

Napisano

O.. dobry pomysł. Myślę, że to by nam znacznie pomogło w ocenie Twojego warsztatu ;)

Napisano

no i na pewno jeszcze wolniej by się wczytywało...

niezła pupa...całkiem ładnie potraktowana skóra...delikatnie...

zapraszam na jutro...zrobię WIP\'a..\"tylko dla dorosłych\"...

pozdrawiam

Napisano

V!

35 min +ołówek i szybki photoshop... przepraszam za jakosc skanu... cholera jedna pod xp skanuje mi w 256 kolorach... chcialem to jakos shopem poprawic, ale slabo mi wyszlo

Napisano

nice... zawsze podobala mi sie faktura olowka :)

... troszku tylko ten ostry cien pod broda razi.... ale pozatym fajowo

Napisano

super...niezły ołówek

to moze ja coś wreszcie naskrobie...

ten \"szkic\" jest z bani....(głowy)...tablet..trzy kolory

pozdrawiam...

jimmy.jpg

Napisano

Takie moje pierwsze podejście do pejzażu, troche marnie wyszło (photoshop):

58-armenia.jpg

Czacha (farby wodne):

czacha.jpg

Napisano

Leander w pejzazu góry jak najbardziej wpozadku ale reszte odwaliles. Czacha tez fajna

Napisano

uśmiech czachy zwalił mnie z nóg... a widoczek mily...cieplej sie zrobilo...

Napisano

mw4d, wiem że reszta nie trzyma się kupy, ale nie wiem jak to ugryźć, bo krzaczka po krzaczku rysować nie będę przecież :)

Ołówek, photoshop:

59-aria.jpg

Pozycja tej pani jest bardzo podobna do mojej wektorowej panienki, ale podobieństwo jest zupełnie przypadkowe. Referencje wziąłem z \'Drawing Jam\' na forum shanesboard, ale linka nie dam, bo to jakaś fotka playboya (pismo dla panów o kontrowersyjnej zawartości)

Napisano

leander - no o mi cholera zaimponowales ta kreseczka... - fajowe jak cholera....

Napisano

Leander - panienka troche wykarykaturzona ale wyszla bardzo fajnie , co do pejzazyku - tyl fajny przod wyglada trochęjak groszek z kapustą:)

Daje maly speedzik, troche krzywo wyszlo ale tak to jest jak sie na czas robi :)

Napisano

Dzięki Boowa :D Ta kreska to oczywiście przypadek :)

oDD: Można było się spodziewać koncept-kara śledząc ostatnią modę na salonach :) Ale ten Twój jak dla mnie trochę formy nie trzyma. Rozchwiany taki. Patrząc na linie podwozia myślę, że zrobiłeś to specjalnie. Ja jednak wolę te bardziej techniczne, sztywne konstrukcje zgodne z trendem na sijun. Ale może rozpocząłeś nowy :)

ikim: nie ma ostatnio mody na wieżowce, więc nic ciekawego nie napiszę poza tym, że bardzo fajne :)

troche dopracowałem postacie z niedawnej pracy, zmiany niewielkie, ale wrzucam.. bo mało zajmuje :)

55-orc-attack_2.jpg

Napisano

nieźle... przypomina mi się komiks o Konanie Barbarzyńcy... w zagnionym mieście w dżungli.. walczy z nieśmiertelnymi małpoludami...

a co z tłem... widziałem wersję z większą ilością tych Stworów...

pozdrawiam...

Napisano

leander, laseczka mistrzostwo swiata :) bardzo mi sie podoba.

odd samochod jak najbardziej wporzasiu tylko perspektywa cosik kulawa.

ikim metropolia raczej najgorsza z twoich speedow ale i tak ladniusie

pozdro mw...

Napisano

cosik starszego. Nie mam czasu na speedy ale choc to zarzuce, taki rycerzyk tuszem komiksowy bardziej.Nastepnym razem postaram sie poprawic.

c8.jpg

Napisano

Tiger - fajne, komiksowe takie, tylko \"bliki\" na zbroi troche przesadzone są chyba:) Leander - jakos te postacie do mnie nie przemawiają, widze ty tak na zmianę ,raz zachwycasz a raz nie :)

A tu cos odemnie, w sumie sam nie wiem do konca co to jest wiec nie pytac ;-)

Napisano

Troche w innym stylu, jakas dobra godzinka, i jak zawsze z wyobrazni(ale przeciaez to widac)

Napisano

mialem zdjecie jakies pani :D to przerobilem.. moze z godzine? myszka :(

corel photo-paint 8.0PL rox :D

jakbyscie mieli do wyboru

wacom graphire2

wacom volito

pentagram o\'pen xl

to co byscie wybrali?? i dlaczego? :D

help mi bo niewiem co kupic, a chce kupic ;d pomimop ze nieumiem jeszcze malowac na kompie : )

Napisano

Aaaaale laska! Szkoda, że nie mam żony, od razu bym jej takie schody kupił, żeby mnie co rano nakręcała tańcząc pod nimi twista :)

Graphire oczywiście najlepszy, ale Tiger (lub ja) używamy pentagram o\'pen xl. To znaczy ja tylko do jutra :>

Napisano

wampirzyca chyba...... cienia nie widze... EDIT:chociaz nie jestem pewien...Dracula cień rzucał...

wacom najlepszy ale ja mialem tez xl`a i nie narzekalem...

Napisano

a graphire lepszy od xl\'a pomimo tego ze mniejszy? i rozdzielczosc mniejsza..

bo jakby pent. mial piorko bezbateryjne to byloby fajnie.. przeszkadza ten dodatkowy ciezar?

Napisano

nie przeszkadza. Ale boli niska dokładnosc, boli tak mocno....polecam wacomy, z doświadczen z pentami.Sam zbieram na cosik lepszego :)