DaRoZ Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 witam po długiej przerwie przedstawiam najnowszy artwork, nad którym znów spędziłem troche zbyt dużo czasu mianowicie miał to być rycerz na potrzeby pewnej produkcji , lecz znacznie odbiegłem od danego opisu i zacząłem mazać na samowolkę. mam nadzieje, że się spodoba ps+wacom(~23h) _________________ wszelkie komentarze, krytyka jak zawsze mile widziane pzdr, Darek
Gość Caspik Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 dla mnie wsio gites, tylko twarz cos mi nie pasuje ;) ogolnie bardzo przyjemne dla oka gratulejszon pozdro
^sTh. Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Mnie też się bardzo podoba, technicznie jesteś dla mnie master :) Dziwna jest tylko pozycja tego kolesia, jakby nie mógł równowagi utrzymać. Bardzo fajne jest te podłoże z "iskierkami" ale brush z dymem się trochę powtarza.
DaRoZ Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 tak ten brush uzylem doslownie w ostatniej chwili i poprostu pierwszy raz go uzywalem, nastepnym razem postaram sie go uzyc bardziej z glową. dzieki panowie, pzdr!!
yookeer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Radze tez pomyslec nad stopami! taki zabieg informuje ogladajacego, ze miales z nimi nie lada problem! JoKeR
DaRoZ Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 ano ta lewa stopa cos nie wyszla, a prawa jest zaslonieta ;) dzieki!
nicponim Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 fajne kolorki,anatomia jednak kuleje - najbardziej razi jednak jego prawa dłoń- w ktora strone ona zwrocona? oO Tak czy siak,ciekawa praca, fajnie se poczyniasz, jeszcze raz gratze za kolorki!
DaRoZ Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 fajne kolorki,anatomia jednak kuleje - najbardziej razi jednak jego prawa dłoń- w ktora strone ona zwrocona? oO Tak czy siak,ciekawa praca, fajnie se poczyniasz, jeszcze raz gratze za kolorki! dzieki za koment, lecz nie zgodze sie wpelni bo dlon jest raczej dobrze namalowana byc moze nie wiesz jak jest zwrocona postaram sie dzis Ci rozpisac jak powinno to wygladac bo nei tylko ty nie mogles dojsc do tego jak to jest rozmalowane. jeszce raz dzieki i pozdro!
BLADE Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 do wykonania sie nie przyczepie bo nawet w jednej setnej bym tak nie zrobił... doczepie sie od nazwy.. bardziej przypomina mi chłopa z pospolitego ruszenia niż tytułowego dark knight'a
nail85 Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 Tez twarz srednio mi sie podoba, ale same kolory kompozycja swiatlo i reszta super
DaRoZ Napisano 7 Listopad 2007 Autor Napisano 7 Listopad 2007 wow nail skad zes wytrzasnal tak stary topic :D dzieki ;)
Rekomendowane odpowiedzi