MorF Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2004 Nie cieszcie się ze projekt kompletnie upadł :D wprawdzie zostałem sam na placu boju no ale czasem mam wrażenie że ten Porsche to mój główny wróg :] z braku czasu idzie kijowo (żeby nie powiedzieć inaczej:P). A jeszcze na dodatek zaden tył jeszcze mi nigdy nie wyszedł... no ale załączam dzisiejsze męczarnie... Aż [boje się] co powiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2004 a tak btw ma ktoś jakieś referencje bo ja korzystam z 2 zdjęc, o bp można zapomnieć bo są w perspektywie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 khem, no nieźle ;) ale jest jeszcze kilka nierówności :) a tak btw... z dwóch zdjęć ?? a nie chciałoby ci się wpisać w Yahoo lub Google \"Carrera GT\" ?? :] napewno znajdziesz tam dużo więcej :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Loozack a jaj podam nawet linka żeby się nie męczył !! http://www.speedycars.net/wallpaper/porsche_carreragt.html A na stronie porsche masz nawet filmiki z carrerą nawet nie trzeba daleko szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 szukałem dużo ale na tą stronkę nie trafiłem. Dzięki wielkie @bzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Morf nice start :) czekamy na twoja eksplozje :) i finalny efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 echhhh... nie idzie ten porsche, ma od jasnej... bugów :/ Nie mam zresztą czau zbyt wiele ale dzięki za otuchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 CzeSC! Dawno mnie tu nie było... Znów się biorę za to Porshe! (ciekawe kiedy znów mi się znudzi... :P ) Widzę że MorF zrobił już trochę więcej niż ja, ale może go dogonie... Narazie pokaże wam co już zrobiłem: I co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Nie no jak na 3 miesiace no to niezle :). co tu wiecej mówic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Tez kiedys to znaczy niedlugo wezme sie za moja carrere bo narazie zrobilem tylko podstawe (zafascynowaly mnie poprostu prawdziwe porschaki i zaczolem robic boxstera :) ) do dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Już minęły cztery miesiące, ale to wtedy się ta bitwa zaczęła. Ja praktycznie tylko na początku byłem aktywny, potem jakoś mi ochota przeszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Demawend nie daaj sobie spokoju :) poprostu poczekaj az ochota sama przyjdzie :) im wiecej prac niesonczonych tym wiekszy zawod , i mysl ze sie z maxa kompletnie nic nie umie musisz prbowac nic latw nie przychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 tja zkad ja to znam :] u mnie nie lepiej niż u Demm\'a bo cały model shita warty. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 tzn nie żeby Demma byl do dupy ale moj jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 heh Demawend nie przejmuj sie, zmaulki sie zdarzaja w zyciu, poczekaj odloz sobie maxa na jakis miesiac lub dwa albo dluzej wogule nic nie robic albo potestuj jakies renderki :D np brazila ;) a jak nie pomorze to poczekaj do wakacji wypocnzij sobie zdala od kompa, pospaceuj po lesie, idz do kina albo cos i chec sama sie nabierze, z czlowiekiem i maxem jak z akumulatorem, jak za czesto uzywasz sie wyczerpuje i trzeba podladowac :D a co do modeliku to niezle pracuj albo odpoczywaj [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Ta bitwa kompletnie upadła czy jeszcze ma szanse się ppodnieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Chyba juz sie nie podniesie.... :P Ani mi ani MorF\'owi nie chce sie narazie nic robić w max\'ie. A jak juz sie za cos wezmiemy to napewno nie za Carrere GT :D PS. Spoko modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Szkoda. :( Kolejne niedokończone projekty. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi