Napisano 14 Styczeń 200421 l Autor Nie cieszcie się ze projekt kompletnie upadł :D wprawdzie zostałem sam na placu boju no ale czasem mam wrażenie że ten Porsche to mój główny wróg :] z braku czasu idzie kijowo (żeby nie powiedzieć inaczej:P). A jeszcze na dodatek zaden tył jeszcze mi nigdy nie wyszedł... no ale załączam dzisiejsze męczarnie... Aż [boje się] co powiecie.
Napisano 14 Styczeń 200421 l Autor a tak btw ma ktoś jakieś referencje bo ja korzystam z 2 zdjęc, o bp można zapomnieć bo są w perspektywie :/
Napisano 14 Styczeń 200421 l khem, no nieźle ;) ale jest jeszcze kilka nierówności :) a tak btw... z dwóch zdjęć ?? a nie chciałoby ci się wpisać w Yahoo lub Google \"Carrera GT\" ?? :] napewno znajdziesz tam dużo więcej :) trzymaj się [piwo]
Napisano 15 Styczeń 200421 l Loozack a jaj podam nawet linka żeby się nie męczył !! http://www.speedycars.net/wallpaper/porsche_carreragt.html A na stronie porsche masz nawet filmiki z carrerą nawet nie trzeba daleko szukać
Napisano 15 Styczeń 200421 l Autor szukałem dużo ale na tą stronkę nie trafiłem. Dzięki wielkie @bzyku
Napisano 22 Styczeń 200421 l Autor echhhh... nie idzie ten porsche, ma od jasnej... bugów :/ Nie mam zresztą czau zbyt wiele ale dzięki za otuchę
Napisano 20 Luty 200421 l CzeSC! Dawno mnie tu nie było... Znów się biorę za to Porshe! (ciekawe kiedy znów mi się znudzi... :P ) Widzę że MorF zrobił już trochę więcej niż ja, ale może go dogonie... Narazie pokaże wam co już zrobiłem: I co o tym myślicie?
Napisano 20 Luty 200421 l Tez kiedys to znaczy niedlugo wezme sie za moja carrere bo narazie zrobilem tylko podstawe (zafascynowaly mnie poprostu prawdziwe porschaki i zaczolem robic boxstera :) ) do dalszej pracy.
Napisano 20 Luty 200421 l Już minęły cztery miesiące, ale to wtedy się ta bitwa zaczęła. Ja praktycznie tylko na początku byłem aktywny, potem jakoś mi ochota przeszła...
Napisano 21 Luty 200421 l Demawend nie daaj sobie spokoju :) poprostu poczekaj az ochota sama przyjdzie :) im wiecej prac niesonczonych tym wiekszy zawod , i mysl ze sie z maxa kompletnie nic nie umie musisz prbowac nic latw nie przychodzi...
Napisano 22 Luty 200421 l Autor tja zkad ja to znam :] u mnie nie lepiej niż u Demm\'a bo cały model shita warty. Pozdro
Napisano 4 Marzec 200421 l heh Demawend nie przejmuj sie, zmaulki sie zdarzaja w zyciu, poczekaj odloz sobie maxa na jakis miesiac lub dwa albo dluzej wogule nic nie robic albo potestuj jakies renderki :D np brazila ;) a jak nie pomorze to poczekaj do wakacji wypocnzij sobie zdala od kompa, pospaceuj po lesie, idz do kina albo cos i chec sama sie nabierze, z czlowiekiem i maxem jak z akumulatorem, jak za czesto uzywasz sie wyczerpuje i trzeba podladowac :D a co do modeliku to niezle pracuj albo odpoczywaj [piwo]
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Chyba juz sie nie podniesie.... :P Ani mi ani MorF\'owi nie chce sie narazie nic robić w max\'ie. A jak juz sie za cos wezmiemy to napewno nie za Carrere GT :D PS. Spoko modelik :)