batonx Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Witam, koleżanka mnie poprosiła żebym jej pomógł wybrać jakiś aparat cyfrowy z allego do 350 zl, co byście polecili? wielkie dzięki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knysha Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 http://allegro.pl/item178717225_aparat_cyfrowy_benq_c610_6_0mp_fv_1gb_sd_kingston.html albo http://allegro.pl/item179429512_nowa_praktica_dc60_luksus_6_mil_pikseli_gw_vat_.html Pomiedzy tymi dwoma bym wybieral, jesli mialbym budzet ograniczony do 350zl ;] Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecet Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 ja bym wolał chyba jakiegoś używanego canona albo nikona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertus Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 poszukaj cos ze starszych canonow > A60/70/75 W tej cenie kupisz , moze byc tylko problem ze znalezieniem. Kilka lat focilem A60 i bardzo go polecam jesli masz ograniczony budzet. Aparat ma full manual wiec sie na nim spokojnie mozna wszystkiego nauczyc przed przesiadka na cos lepszego. Dodam ze mam go nadal i nadal sie przydaje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shido Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 te tanie BenQi i Practici to niezły SHIT !! miałem je w rękach i szczerze odradzam, poszukaj Canonów !! np. A520 lub A530 i te co kolega wyżej pisał :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 poszukaj cos ze starszych canonow > A60/70/75 W tej cenie kupisz , moze byc tylko problem ze znalezieniem. Kilka lat focilem A60 i bardzo go polecam jesli masz ograniczony budzet. Aparat ma full manual wiec sie na nim spokojnie mozna wszystkiego nauczyc przed przesiadka na cos lepszego. Dodam ze mam go nadal i nadal sie przydaje :) potwierdzam w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts