Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Posiadam 3ds max 9 x64 i próbuje dodać plik avi jako diffuse color bitmap, i wyskakuje mi okno aby wskazał plik. Klikam na plik avi, następnie opean i brak reakcji moge kliknąć setki razy na ten przycisk nic nie działa może ktoś wiem co robie nie tak.... żeby nie było tekstów typu http://www.google.pl bądź wciśnij F1 już uprzedzam że to zrobiłem i w mocy 3ds max jedynie pisze co to jest animowana tekstura i że może to być np plik avi

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

coś jak by opean nie działało przy filmach bo jpg dodaje normalnie heh bałem się że zaraz mnie zjedziecie google.pl .... itp.. a i jeszcze jedno przekonwertowałem avi do gif i co ciekawe ( wiem że dużo miejsca zajmuje) heh wyświetla sie tylko pierwsza klatka i za nic inne nie idą miałem wcześniej max 5 i wszystko ładnie szło

Napisano

wydaje mi się że Twoj plik avi jest zakodowany jakimś kodekiem którego nie masz zainstalowanego w systemie i stąd problemy - czy możesz go obejrzeć normalnie w media playerze ?

Napisano

Ale nie w media playerze classicu, ani innym podobnym z wbudowanymi codecami, tylko w całkowicie gołym - np. bestplayerze który korzysta jedynie z tego co ma zainstalowane w systemie.