Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

PCo sądziecie o tym modelu. Mile widzine pomysły na światło i texture;)

Dzięki

Praca: 3ds max i v-ray.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no profeska :]

Odrobinę więcej detalu na torsie bym dał i przemodelował nadgarski troche i śródręcze.

Do tego zagadką dla mnie jest , jak zrigujesz te kabelki , żeby dość naturalnie sie zginały ;) , powodzenia , fajny Robot.

Napisano
  • Autor

Dzięki Jim mee

Z drugiej strony śródręcza (zapomniałem wstawić) jest kilka wtyczek uniemożliwiających domodelowania czegoś

6.jpg

Napisano

Fajny robocik, dodasz coś jeszcze w środku? Bo na razie wygląda jakby miał się rozpaść. Jeśli być coś dodawał, to w textury mógłbyś uderzyć może takie jak w Judge Dredd -> http://www.starbase8.de/diverse/judge-dredd/abc-war-robot_detail.jpg, a jeśli nic, to raczej w jakieś plastiki. Bo tak trudno uwierzyć, że na takim szkielecie utrzymają się ciężkie metalowe elementy. Popracowałbym nad końcówkami kabli w miejscach gdzie wchodzą w elementy obudowy. Na screenach gdzie widać całego robota, wygląd to jakby wchodziły miękko w "pancerz". Powodzenia.

pozdrawiam,

makak_

Napisano

O GII!!!!! ALE MEGA ROBOCIK NA TYM LINKU :O.

He he , Gregorian sor ;) ale sam lubię robotykę , a tamten robot jest naprawdę znakomitym kompendium smaku i artu.

Napisano
  • Autor

Jim mee-ok;)

makak_ - dzięki poprawiłem środek, materiał plastik no i końcówki tych kabli.caly.jpgreka.jpg