Napisano 4 Kwiecień 200717 l Witam PCo sądziecie o tym modelu. Mile widzine pomysły na światło i texture;) Dzięki Praca: 3ds max i v-ray.
Napisano 4 Kwiecień 200717 l no profeska :] Odrobinę więcej detalu na torsie bym dał i przemodelował nadgarski troche i śródręcze. Do tego zagadką dla mnie jest , jak zrigujesz te kabelki , żeby dość naturalnie sie zginały ;) , powodzenia , fajny Robot.
Napisano 4 Kwiecień 200717 l Autor Dzięki Jim mee Z drugiej strony śródręcza (zapomniałem wstawić) jest kilka wtyczek uniemożliwiających domodelowania czegoś
Napisano 4 Kwiecień 200717 l Fajny robocik, dodasz coś jeszcze w środku? Bo na razie wygląda jakby miał się rozpaść. Jeśli być coś dodawał, to w textury mógłbyś uderzyć może takie jak w Judge Dredd -> http://www.starbase8.de/diverse/judge-dredd/abc-war-robot_detail.jpg, a jeśli nic, to raczej w jakieś plastiki. Bo tak trudno uwierzyć, że na takim szkielecie utrzymają się ciężkie metalowe elementy. Popracowałbym nad końcówkami kabli w miejscach gdzie wchodzą w elementy obudowy. Na screenach gdzie widać całego robota, wygląd to jakby wchodziły miękko w "pancerz". Powodzenia. pozdrawiam, makak_
Napisano 4 Kwiecień 200717 l O GII!!!!! ALE MEGA ROBOCIK NA TYM LINKU :O. He he , Gregorian sor ;) ale sam lubię robotykę , a tamten robot jest naprawdę znakomitym kompendium smaku i artu.
Napisano 5 Kwiecień 200717 l Autor Jim mee-ok;) makak_ - dzięki poprawiłem środek, materiał plastik no i końcówki tych kabli.