MR.Gespo Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Przymiezam sie do nakrecenia filmu o lotniku, tylko mam maly problem. Film zaczyna sie w chmurach, kamera przelatuje przez nie. Jak zrobic takie chmury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 a jaki soft stary? pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 3dsmax 6, a montowac bede na Adobe After Effects. Kombinuje w maxie, robie niebo i volume fog z box gizmo. Zrobie animacje przez to gizmo, ale narazie walcze z ustawieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Czysty max to chyba tylko volume fog, ale jak chcesz mieć coś naprawde fajnego, to się zaopatrz w afterburna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Dawno w tym nie siadziałem, ale może combustionem lepiej byłoby te chmury zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 ew. zobacz sobie najnowsze demo Vue 6 - jest tam takie ujęcie jakie chcesz zrobić i wygląda bardzo przekonująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 jeśli potrzebujesz z tym jednej sceny to rób w vue 6. Zrobienie w nim całej animki byłoby hardkorowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Dzieki sprubuje w Vue 6. Moglibyscie mi podac jaiekgos tutoriala do tego programu? Probowalem w 3dsmaxie ale kiepsko. Chmury w miare mi sie podobaly. W dodatku przejezdajac kamera przez boxa bylo zblizenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi