wizz Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Siemka, taka postać dziś wydłubałem, base mesh jakoś tak bez przekonania zrobiłemm w XSI potem mudbox no i juz :) Licze że cos mi podpowiecie z anatomi bo nie wiedziałem miejscami jak to za bardzo modelować. link: http://www.mistrz.jawnet.pl/bigboss.jpg base mesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 bardzo ładny model, czekam na detal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Dolna warga chyba jednak za wąska. Jeśli to ma być murzyn to uwydatnij mu te usta. Całość ładnie wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Uszy za nisko i chyba za bardzo z tylu, rzuc okiem na jakies zdiecie czlowieka od przodu, srodek ucha wypada tak mniej wiecej na lini oka. Tak samo nie wiem czy nie za duza mózgo czaszka w stosunku do twarzy, troszke jak dziecko wygląda. Ale ogolnie ladny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 mi z kolei wydaje się że od przodu jest czaszka zbyt wąska ale i tak super Ci wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 zajebi**** :D usta swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 mirach faktycznie za nisko, jakos wczesniej nie widziałem tego, georgas kup mi lepszego kompa to zobaczysz wiecej detalu :) dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 b.ladne, tylko uszy jak u malpki troche ;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi