Napisano 8 Kwiecień 200717 l Siemka, taka postać dziś wydłubałem, base mesh jakoś tak bez przekonania zrobiłemm w XSI potem mudbox no i juz :) Licze że cos mi podpowiecie z anatomi bo nie wiedziałem miejscami jak to za bardzo modelować. link: http://www.mistrz.jawnet.pl/bigboss.jpg base mesh
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Dolna warga chyba jednak za wąska. Jeśli to ma być murzyn to uwydatnij mu te usta. Całość ładnie wygląda :)
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Uszy za nisko i chyba za bardzo z tylu, rzuc okiem na jakies zdiecie czlowieka od przodu, srodek ucha wypada tak mniej wiecej na lini oka. Tak samo nie wiem czy nie za duza mózgo czaszka w stosunku do twarzy, troszke jak dziecko wygląda. Ale ogolnie ladny modelik :)
Napisano 8 Kwiecień 200717 l mi z kolei wydaje się że od przodu jest czaszka zbyt wąska ale i tak super Ci wyszło
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Autor mirach faktycznie za nisko, jakos wczesniej nie widziałem tego, georgas kup mi lepszego kompa to zobaczysz wiecej detalu :) dzięki za komentarze.