..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Witam Miałem za zadanie zrobić prezentacje na wiedze o kulturze , no ale były święta i całkowicie o tym zapomniałem :) morze ktoś chciałby się podzielić prezentacjami w power poincie na dowolny temat ??. (szukałem w google ale nie zauważyłem nic ciekawego :( ) Pozdrawiam :D
Matti Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Jak chcesz to mam gdzies prezentacje o brazyli chyba:) Kolezanka mi kiedys robila wiec moge sie podzielic:)
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 wszystko się przyda :) Może ktoś ma prezentacje o subkulturach, grafiti, fotografii itp ??
SSn4k3 Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Obejdz to na moj sposob z liceum:) Wez jakis plik ktory wazy mniej wiecej tyle samo. Daj mu rozszerzenie prezentacji powerpointa czyli *.pss i udawaj ze to jest to. Jak sie nie bedzie chcial otworzyc na szkolnym komputerze czy gdzies tam to nie Twoja wina...:) Plik jest:)
Gavreel Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Ja mam kilka prezentacji ze studiów mojego pomyslu: 3 na temat wirtualnej rzeczywistosci, 1 na temat 3d maxa.
DraB Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Obejdz to na moj sposob z liceum:) Wez jakis plik ktory wazy mniej wiecej tyle samo. Daj mu rozszerzenie prezentacji powerpointa czyli *.pss i udawaj ze to jest to. Jak sie nie bedzie chcial otworzyc na szkolnym komputerze czy gdzies tam to nie Twoja wina...:) Plik jest:) A ja myslalem, że jestem sam ^^
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 A ja myslalem, że jestem sam ^^ heheh to jest najlepszy sposób na szybką prezentacje i wkręty że komputer nie ma doinstalowanego plugina :p
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 heheh :P migusy :D to czyli ktoś mnie wspomorze :>
rudylew Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 jak duża ma być ta prezentacja i czy mają być w niej bajery itp. .czy tylko szkielet Cię interesuje ?? .. ja prezentacje w power poincie robie zazwyczaj w 3 h... taką na około 100 slajdów.. na studiach to ważna część więc często ją robię.. elo.. ale męczące.. choć.. lepsze niż dziobanie rapithografem po kalce.. ehh.. ehh. wracając do pierwszego wątku... mam jakieś prezentacje.. ale nie przy sobie.. a w mieszkaniu swoim będę dopiero w czwartek.. więc jak poczekasz to mam np.. prezentacje gospodarstwa rolnego.. (maszyny); prezentacje o płodozmianach .. oceniona przez prof. zwyczajnego. na 5 i tam parę innych jeszcze by się znalazło.. to jak? heheh mój 400 setny post :D:D:D weee. nawale się dzisiaj :D
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 prezentacja taka bez przesady :) taka jak na pospolitego człowieka przystała :)
pecet Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 to kiedyś robiłem na wos o problemach globalizacji, w sumie sam tekst ale zawsze cos :D members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/Globalizacja%20%96%20problemy%20na%20prze%B3omie%20XX%20i%20XXI.ppt 1
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 Dziękuje + repa masz :) czekam na więcej ;)
Rekomendowane odpowiedzi