KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Tak, to już koniec pierwszej rekrutacji na redaktorów max3d.pl. Dziękujemy wszystkim tym, którzy podesłali do nas swoją recenzję i tym samym wyrazili chęć przyłączenia się do zespołu. Jest mi bardzo miło ogłosić, że grono redaktorów poszerzy się o nowego członka, jest nim Mariusz Wysocki aka Miriam. Serdecznie gratulujemy i witamy w zespole. Dla tych, którzy się nie dostali, a przysłali do nas recenzje mamy dobrą informację - bez obaw, to właśnie wasze osoby zostaną wzięte pod uwagę w pierwszej kolejności w przypadku kolejnych wyborów. Zespół max3d.pl
piksar Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 gratulacje - efekt już widać w dziale hardware
miriam Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 gratulacje - efekt już widać w dziale hardware Dzięki ;), Jak mówiłem już wcześniej, zrobię co w mojej mocy co by się tu działo. ;] i martwych było jak najmniej ;). 1 krok uczyniłem ;] zamówiłem worek kawy z Kuby ;]]. młynek już kupiłem. Pozdrawiam
Destroyer Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 gratki miriam tylko nie szarżuj za ostro, bo Ci i kawa nie pomoże ;)
Rekomendowane odpowiedzi