Napisano 19 Kwiecień 200717 l Witam, moja pierwsza powazna praca z ludzka postacia - wzialem na tapete wlasną godnosc :) ucho robie w weekend - moze sa inne uwagi - chetnie poslucham. pozdrawiam.
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Musisz popracować nad uszami, policzkami i nosen no usta też i jeszcze trochę zmarszczek :D
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Witamy na forum - prosze o zapoznanie z regulaminem i na przyszłosc poprawne nazywanie wątków. Bardzo miłe początki. Papatki.
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Znaczy mi sie nos i usta nie podobają, a do tego jeszcze nie wiem jak bardzo jesteś do siebie podobny.
Napisano 25 Kwiecień 200717 l Autor dalej modelowanie leży :) ale sss potestowałem - oto co mi wyszło
Napisano 25 Kwiecień 200717 l Autor proba z tekstura - import z zbrush`a pierwsze proby jak widac UV wymaga poprawy - ale pierwszy raz w zyciu robie takie cos wiec bledy sa nieuniknione efekt w sumie mnie zadawala zobaczymy jak sie naprawde do tego przyloze :D
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Kurcze, patrzę na poprzednie posty i nie wiem jak ale nieżle ci to wyszło :) Podoba mi się krawędź twarzy po prawej stronie obrazka - ładna bryła głowy.
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Autor dzieki Gomez - chociaz jedno slowo otuchy :) swiatlo bylo ustawiane na czuja troszke - dwa punkty z tyłu oswietlajace kazda polowe tyłu glowy i jedno glowne ciut z dołu z przodu dla dodania "grozy" :D oj musze zrobic te ucho - musze :D