eXec Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Witam, moja pierwsza powazna praca z ludzka postacia - wzialem na tapete wlasną godnosc :) ucho robie w weekend - moze sa inne uwagi - chetnie poslucham. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedMag Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Musisz popracować nad uszami, policzkami i nosen no usta też i jeszcze trochę zmarszczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 a kto powiedzial ze mam zmarszczki ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Witamy na forum - prosze o zapoznanie z regulaminem i na przyszłosc poprawne nazywanie wątków. Bardzo miłe początki. Papatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Znaczy mi sie nos i usta nie podobają, a do tego jeszcze nie wiem jak bardzo jesteś do siebie podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 co do modelowania na chwile dalem luz - zabrałem sie za oko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 dalej modelowanie leży :) ale sss potestowałem - oto co mi wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 proba z tekstura - import z zbrush`a pierwsze proby jak widac UV wymaga poprawy - ale pierwszy raz w zyciu robie takie cos wiec bledy sa nieuniknione efekt w sumie mnie zadawala zobaczymy jak sie naprawde do tego przyloze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Kurcze, patrzę na poprzednie posty i nie wiem jak ale nieżle ci to wyszło :) Podoba mi się krawędź twarzy po prawej stronie obrazka - ładna bryła głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 dzieki Gomez - chociaz jedno slowo otuchy :) swiatlo bylo ustawiane na czuja troszke - dwa punkty z tyłu oswietlajace kazda polowe tyłu glowy i jedno glowne ciut z dołu z przodu dla dodania "grozy" :D oj musze zrobic te ucho - musze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 twarz była zbyt czerwona, chyba jest juz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 ładnie jedziesz ,popraw oczy..coś źrenice masz dziwne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 bardziej martwi mnie kolor białek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXec Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 światełko inne - może jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi