carlosss Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Pierwsza moja praca z zamiarem pełnego ukończenia :D Jak będzie zobaczymy, na razie pierwszy domek z dwóch albo trzech jeszcze zobaczę. :)
etyr11 Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Moje ulubione klimaty:) Na razie ladnie, czekam na wiecej. Powodzenia.
QbisieQ Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Ładnie sie zapowiada.Jedyne co może być nie tak to to że w pewnym miejscu dachówek nie widać(tzn.są jakby dłuższe).Czekamy na resztę :-)
carlosss Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 łapdejt, textury robię z naszej polskiej tradycyjnej szopy :P oczywiście po ostrym Psie, trochę idzie to powoli no ale myślę że jest nieźle ;) "][/url]
hcpiter Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 no jest niezle nawet bardzo fajnie :) czesciej updety dawaj bo budyneczek moze wyjsc bardzo fajny :) Powodzenia
QbisieQ Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 A co się stało z dachówkami , poręczami i kilkoma jeszcze elementami ?
Matti Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 No no bardzo fajnie to wyglada. Podoboa mi sie. Moze wyjsc bardzo klimatyczna pracka z tego jak sie postarasz. pozdrawiam
3grosze Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 noo kurde :] najs :] podoba się narazie, ino skończ to waść, bo zostaniesz zmuszony do sepuku :] lubię hentajów :] oczywiście są granice - nie jestem wyznawcą kultu używanch majciorów :]
Jonasz_Real Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Ładne...jestem wielkim fanem Japonii ;) Ile to ma poly?
carlosss Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 Niestety projekt trafił szlag, a właściwie to dysk ;( masakra... ehhh, jestem wściekły na siebie że nie nagrałem tego na płytę, byłem tak zajęty robotą ;( jeżeli ktoś mógł by mi pomóc w odzyskaniu danych z dysku za rozsądną cenę to błagam o pomoc, będę dozgonnie wdzięczny załamany ;/
Gość pabllo Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Oj! Ale sciana...a taki ladny byl. Naprawde szacuneczek. 3mam kciuki za odzyskanie. Chcialem sie zapytac o metode jaka uzyles do zrobienia dachowek. Wlasnie mecze sie z dachowkami do domku z dachem spadzistym(bardzo podobny do Twojego- ale nie japanise style). Mam tutka gdzie jest pokazana metoda w ktorej modyfikuje sie cala powierznie dachu(plaska powierznia) przez zmiane board'ow(chamfer, extrude itd. itp.). Ja osobisciewymodelowalem dachowe i ja klonowalem poprostu. Niestety problem pojawil sie po stworzeniu drugiego rzedu...kompik nie dzwiga juz, za duzo linii...dalasza praca niemozliwa. Muli sie niemilosiernie. Z checia dowiem sie jak Tobie szlo przy tworzeniu tego elementu. pozdrawiam
carlosss Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 3grosze- pracę odzyskam czym prędzej czy później, tylko muszę uzbierać sporo kasy bo takie laboratoryjne experymenty kosztują, no chyba że ktoś się ulituje i zrobi mi to taniej :P więc seppuku na razie się odstawi :P nie robię jej od nowa, bo robiłem ją długo i na pewno nie wyszło by tak jak jest teraz więc nie ma sensu, natomiast teraz gdy pozostałem z drugim dyskiem 10 GB zaczynam japan project 2 :> już wkrótce WIP pabllo zapraszam na GG ;) jeżeli ktoś jeszcze będzie chętny żeby poznać metodę tworzenia dachówki chętnie ją w tym wątku przedstawię ;)
Rekomendowane odpowiedzi