Napisano 14 Listopad 200321 l http://www.discreet.com/docs/products/3dsmax/3dsmax6_techspec.pdf Software System Requirements Primary Operating Systems: XP Professional (SP1), Windows 2000 (SP4), and XP Home (SP1)
Napisano 15 Listopad 200321 l Oj tak ale co my biedne szaraczki mamy począć o ile sie nie myle 3500 $ :)
Napisano 17 Listopad 200321 l czemu max 6 po zainstalowaniu strasznie mieli dyskiem. to samo mialem po zaistalowaniu 5 i przeszlo dpiero po upgrejdzie. do 5.1
Napisano 25 Listopad 200321 l Mam podobny problem...:( Otóż gdy pubuję go zarejestrować (klikam \"Authoize the product\" pojawia mi się błąd (poniżej)... Klikam NIE i pojawia mi się kolejny i kolejny...tym razem zamiast \"błąd składni\" mam: \" Wiersz 63 Błąd: Brak definicji \'rtcodepage\' \" \" Wiersz 17 Błąd: Brak definicji \'rtbuymode\' \" \" Wiersz 2 Błąd: Brak definicji \'InsertSoftwareBar\' \" \" Wiersz 108 Błąd: Brak definicji \'xsmgFormWebData2\' \" I teaz pojawia mi się okienko\"Registration and Authoirization\" Wybieram \"Enter authorization Code\" i znowu ten sam problem... \" Wiersz 52 Błąd: Brak definicji \'pocessstage\' \" Daje \"NIE\" i się wracam znowu do okna \" Registration and authoization\" Co mam robić ?? Chyba czegoś mi brakuje...ale czego ?? Proszę o szybką odpowiedź :(
Napisano 25 Listopad 200321 l Originally posted by VGT http://www.discreet.com/docs/products/3dsmax/3dsmax6_techspec.pdf Software System Requirements Primary Operating Systems: XP Professional (SP1), Windows 2000 (SP4), and XP Home (SP1) ja mam xp profesional bez sp1 i dziala tez
Napisano 26 Listopad 200321 l Miełem ten sam problem w autoryzacji maxa 6 i po moich zmaganiach z tym problemem okazało sie że w całym tym skrypcie jest jakis dziwny błąd który nie zna polskiej czcionki a poprostu w profilu uzytkownika mialem takowe!! Więc załozylem nowego uzytkownika bez poloskich znaków i przeszło bez problemów. Więc jest to poprostu błąd discreeta którego we wcześniejszych wersjach nie było.Moze to byc to ale nie napewno.
Napisano 26 Listopad 200321 l OK założyłem nowego użytkownika i co...mam całkiem zmienić język na En ?? I wtedy wejdzie ?? PS. Interia cos szwankuje i obrazkow mi nie chce pokazywac...
Napisano 26 Listopad 200321 l chodzi o to aby zkaładajac profil nie uzywac polskich liter i na tym profilu zainstalowac maxa i autoryzowac i to wszystko.