VGT Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 http://www.discreet.com/docs/products/3dsmax/3dsmax6_techspec.pdf Software System Requirements Primary Operating Systems: XP Professional (SP1), Windows 2000 (SP4), and XP Home (SP1)
Zwierzak Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 Tam tez jest cena maxa 6 Hi Hi:cool:[lol2]
wiggles Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 no cena dla szarego uzytkownika nie jest przecietna :) niestety:(:(
Zwierzak Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 Oj tak ale co my biedne szaraczki mamy począć o ile sie nie myle 3500 $ :)
ojej.org Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 czemu max 6 po zainstalowaniu strasznie mieli dyskiem. to samo mialem po zaistalowaniu 5 i przeszlo dpiero po upgrejdzie. do 5.1
Falcrum Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Mam podobny problem...:( Otóż gdy pubuję go zarejestrować (klikam \"Authoize the product\" pojawia mi się błąd (poniżej)... Klikam NIE i pojawia mi się kolejny i kolejny...tym razem zamiast \"błąd składni\" mam: \" Wiersz 63 Błąd: Brak definicji \'rtcodepage\' \" \" Wiersz 17 Błąd: Brak definicji \'rtbuymode\' \" \" Wiersz 2 Błąd: Brak definicji \'InsertSoftwareBar\' \" \" Wiersz 108 Błąd: Brak definicji \'xsmgFormWebData2\' \" I teaz pojawia mi się okienko\"Registration and Authoirization\" Wybieram \"Enter authorization Code\" i znowu ten sam problem... \" Wiersz 52 Błąd: Brak definicji \'pocessstage\' \" Daje \"NIE\" i się wracam znowu do okna \" Registration and authoization\" Co mam robić ?? Chyba czegoś mi brakuje...ale czego ?? Proszę o szybką odpowiedź :(
ChaoSMakeR Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Originally posted by VGT http://www.discreet.com/docs/products/3dsmax/3dsmax6_techspec.pdf Software System Requirements Primary Operating Systems: XP Professional (SP1), Windows 2000 (SP4), and XP Home (SP1) ja mam xp profesional bez sp1 i dziala tez
Bzyku Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Miełem ten sam problem w autoryzacji maxa 6 i po moich zmaganiach z tym problemem okazało sie że w całym tym skrypcie jest jakis dziwny błąd który nie zna polskiej czcionki a poprostu w profilu uzytkownika mialem takowe!! Więc załozylem nowego uzytkownika bez poloskich znaków i przeszło bez problemów. Więc jest to poprostu błąd discreeta którego we wcześniejszych wersjach nie było.Moze to byc to ale nie napewno.
Falcrum Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 OK założyłem nowego użytkownika i co...mam całkiem zmienić język na En ?? I wtedy wejdzie ?? PS. Interia cos szwankuje i obrazkow mi nie chce pokazywac...
Bzyku Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 chodzi o to aby zkaładajac profil nie uzywac polskich liter i na tym profilu zainstalowac maxa i autoryzowac i to wszystko.
Anonymous Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Aha...dzienx...zobaczę w domu... Falcrum Pozdr
Falcrum Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Wszystko już dziala ;D...Dzienx PS. Zapomniałem podziękować ;P
Rekomendowane odpowiedzi