Napisano 23 Kwiecień 200718 l zrobione w max 9 i vray. Praca w toku. Liczę na konstruktywne komentarze. To moja pierwsza poważniejsza rzecz w vray.
Napisano 23 Kwiecień 200718 l materiał podłogi do poprawki, laptop jakiś taki mini i tełko za oknem nie pasuje... za cimne to raz a dwa perspektywa lezy w porównaniu z wnętrzem... włącz camera correction pozdrawiam
Napisano 23 Kwiecień 200718 l dziwne że do biura wpada jasne słoneczne światło a jak spojrzeć za okno tak jakoś ciemno,raczej pochmurnie, wydaje mi się że to jest do poprawy. Ogólnie ładnie :-)
Napisano 23 Kwiecień 200718 l tło całkowicie nie pasuje.Material paneli czy desek za bardzo sie błyszczy.Ogólnie malo detali i w małej roz. wyrenderowane.Zrób jakieś zasłony popraw to co napisane i bedzie lepiej
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Autor Praca w toku. Dziękuje za komenty. Bitmapa za oknem mnie denerwuje bo sama w sobie jest słoneczna ale po renderingu dość mocno blednie. duże modele ściągniete z sieci. Mniejsze własne ale bardzo proste. interesyje mnie raczej nauka niż zrobienie w tym momencie jakiegoś wypasy. Stąd dalsze komentarze i sugestiw mile widziane
Napisano 24 Kwiecień 200717 l w v-rayu daj v-ray light material i podkrec go dosyc mocno (mowie o widoku za oknem). Na podłodze zmniejsz refleksy i parametr glossines z 1.0 zmniejsz tak do około 0,88 i ustaw subdivs na 12-18. ogolnie niezle ale masz przepalonie obok okna. ustaw sobie color mapping na expotential lub hsv ex..