Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tym razem postanowilem zrobic sobie autko. Jest to moj pierwszy samochod wiec sie nie smiejcie! Robie go ze zdjec poniewaz nie mam blueprintow wersji \'03 wiec moze byc duzo bledow. Za ten bug na zderzaku zgory przepraszam, nie zauwazylem go, dopiero teraz sie skumalem ze istnieje.

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

I jeszcze render z v-ray\'a taki test nic przy nim jeszcze nie majstrowalem, kiepsko strasznie to wyglada. Moze macie jakis przepis na v-ray\'owego car paint\'a? Jeszcze duuuuzo pracy przedemna!

Napisano

Pozdrowienia dla Rly, dzieki za maxa 6 jest super. Co do modelu jestem jeszcze daaaaleko od ciebie, postaram sie w weekend nadgonic, narazie tyle udalo mi sie zrobic.

Napisano

Dzieki za komentaze! mam nadzieje ze do jutra uda mi sie zrobic wstepnie karoserje. Mam jeszcze pytanie, mazna znalesc gdzies w sieci wszystkie te naklejki na auto?

Napisano
Originally posted by @seba@

Dzieki za komentaze! mam nadzieje ze do jutra uda mi sie zrobic wstepnie karoserje. Mam jeszcze pytanie, mazna znalesc gdzies w sieci wszystkie te naklejki na auto?

zrób sam!!!

Napisano

no tez tak mysle ze na drzwiach cos jest jakis bug albo cos , a wogole to polcza juz dwie czesci karoseri zeby juz byla jedna- bedzie ladniej wygladalo :)