Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tym razem postanowilem zrobic sobie autko. Jest to moj pierwszy samochod wiec sie nie smiejcie! Robie go ze zdjec poniewaz nie mam blueprintow wersji \'03 wiec moze byc duzo bledow. Za ten bug na zderzaku zgory przepraszam, nie zauwazylem go, dopiero teraz sie skumalem ze istnieje.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

I jeszcze render z v-ray\'a taki test nic przy nim jeszcze nie majstrowalem, kiepsko strasznie to wyglada. Moze macie jakis przepis na v-ray\'owego car paint\'a? Jeszcze duuuuzo pracy przedemna!

Napisano
  • Autor

Pozdrowienia dla Rly, dzieki za maxa 6 jest super. Co do modelu jestem jeszcze daaaaleko od ciebie, postaram sie w weekend nadgonic, narazie tyle udalo mi sie zrobic.

Napisano

a może mini-bitwa między tobą a Rly ?? [cfaniak] pozdrawiam [piwo]

P.S. nieźle się zapowiada :)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentaze! mam nadzieje ze do jutra uda mi sie zrobic wstepnie karoserje. Mam jeszcze pytanie, mazna znalesc gdzies w sieci wszystkie te naklejki na auto?

Napisano
  Cytat
Originally posted by @seba@

Dzieki za komentaze! mam nadzieje ze do jutra uda mi sie zrobic wstepnie karoserje. Mam jeszcze pytanie, mazna znalesc gdzies w sieci wszystkie te naklejki na auto?

zrób sam!!!

Napisano
  • Autor

Dzieki, faktycznie chyba przysiade do photoshopa i sam cos stwoze! Dzieki za komenty, jutro update.

Napisano

a tak wogóle to najpierw zrób model, a potem sie o tekstury martw.

Napisano
  • Autor

Super, dzieki cos napewno powycinam z tego i texturki bede jak mazenie.

Pozdrawia

Napisano

beeper

spadłeś mi z nieba :] wielkie dzieki a ja tyle ich szukałem :)

Napisano

dzieki jeszcze raz :)

a co do pracki to chyba za wcześnie na texturki jeszcze

Napisano

no tez tak mysle ze na drzwiach cos jest jakis bug albo cos , a wogole to polcza juz dwie czesci karoseri zeby juz byla jedna- bedzie ladniej wygladalo :)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komenty, siatka na drzwiach jest OK, to v-ray cos dziwnie renderuje! w scanline\'ie jest ok.