Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Temat 8 sesji: BRAMA

Regulamin:

- Czas malowania: 1,5 h,

- Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna,

- Prace umieszczamy w tym wątku,

- Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku,

- Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod

głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana

pierwsza praca jaka została umieszczona.

Nagrody:

- Wybór kolejnego tematu,

- Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

ZAKOŃCZENIE 8 SESJI: 05.05.2007

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Fajnie Grześ... twój post przywrócił mi nadzieję w mój temat :)

Napisano
  • Autor
a jaki byl powod ze ja straciles?

hehe...40 odsłon wątku i 0 komentarzy :)

Napisano

oki to i ja cos dam:

Tytul: Brama :p (aaa i tam zjadlem literki: w 2. jest "szczerze")

komikshn0.jpg

Napisano

Hmmm... a tu coś mojego ... 1.5 godzinki ...Myszą!!! i w tym momencie takie małe Orendzie :

KTO MA NA ODSPRZEDAŻ TABLET>>>(NAJLEPIEJ VOLITO2)..

bardzo by mi sie przydał(mam 16 lat i dopiero zaczynam w 2 D)

brama2fs3.jpg

Pozdrawiam .. fajne piracki

Napisano

to jeszcze ja jeszcze ja :D nie wiem czy to finalowa wersja le niech narazie jest

pozdrawiam Panowie:)

816718.jpg

Napisano
  • Autor

Jakoś mnie naszło na komentarze - mam nadzieję, że się nie obrazicie :)

JakóbM - bardzo fajna prac - tym bardziej, że myszką malowana. Jeśli chcesz kupić tablet na początek zabawy to kup Pentagramu. Na początek Ci starczy. W końcu to nie tablet rysuje tylko człowiek. Wiem co mówię...wszyscy jadą po tych tabletach ale one są całkiem przyzwoity...jeśli nawet nie mają startu do produktów Wacoma.

Darek - moim zdaniem prawa strona zupełnie nie potrzebna - przytnij obrazek i podnieś te postać.

leszke_lenia - super teksturki na tych murach. Kiedyś widziałem taka fotke w Wyborczej z jakimś arabem stojącym w podobnej bramie. Miał fajny niebieski strój czy chustę. Teraz kurde mi się skojarzyło...może byś dodał jakiś zimny akcent?

weedlog - jak już pisałem...super Ci to wyszło... jedyne co bym mógł zasugerować to dodanie 3 planu o ile ta brama prowadzi na zewnątrz pomieszczenia :) Tak czy siak bardzo fajna praca...

Fidiasz- fajny pomysł...ale może byś to rozrysował jeszcze raz..dość lapidarnie to zrobiłeś...jestem pewien, że nie zajęło Ci to 1,5h :D

Łukasz Jaskólski - Świetne! Kadr, postaci i kompozycja są super. Kurde, od dawna obserwuje twoje prace z wątku "speedowym" i ciesze się że się przyłączyłeś...będzie okazja, żeby podpatrzeć i nauczyć się czegoś. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy występ :)

ortheza- pomysł fajny ale z kolorkami oszukałeś ...wyraźnie widać linie gdzie kładłeś kolor niebieski. :P Może daj jakąś teksturkę na to? Będzie ładniej :D

designboot- fajna praca...kurde przypomniały mi się stare dobre czasy i o pierwsze sezony SG1 :D A tak poza tym..takie pytanie natury anatomicznej? Czy to co on ma miedzy nogami to lufa blastera zawieszonego na plecach? :) hehe. BTW, bardzo mi się podoba jak budujesz ziarno w pracy...z resztą w teksturkach to ty jesteś gość :D

Skojarzenie ze sceną ze "Starwarsów" jest chyba słuszne choć nie celowe. Słucham sobie właśnie soundtracków z sagi i jakoś tak podświadomie chyba wyszło. Uwagi mile widziane. Speedpainting to nigdy nie będzie moja działka ale widzę jego zalety w sprawdzaniu kompozycji, dlatego pewnie od czasu do czasu będę coś tam próbował. Jak znajdę czas to jeszcze dopieszczę to i owo.

-K

Speed-gate-ver2_b.jpg

Napisano

zimny akcent? hmmmm czyli np. co? bo ja to nie wiem......:D

a no i chyba znowu wygrales.....jedyne co mi sie nie podoba..to te cienkie kreski pedzla..np na zbroi tego rycerza :)

Napisano
  • Autor

Zrobię overpainting i Ci podeślę na PM. A co do tych kresek to chciałem dodać jakieś detale zbroi....ale prze ten cholerny czas nie było co się bawić. Może jeszcze to poprawię. Dzięki :)

Napisano

Taki niepozorny temat a prac sie posypalo :)

Na poczatku mialem mniej wiecej taka wizje jak JakkaS (swietna praca), czyli potwor wypelniajacy cala brame, ale jak zobaczylem, ze zajete to poszedlem w innym kierunku.

leander-381-brama.jpg

Napisano

leander świetna interpretacja tematu.... Super klimat .

Pozdrawiam (prac tyle ze ho ho :D )

Napisano

designboot- fajna praca...kurde przypomniały mi się stare dobre czasy i o pierwsze sezony SG1 :D A tak poza tym..takie pytanie natury anatomicznej? Czy to co on ma miedzy nogami to lufa blastera zawieszonego na plecach? :) hehe. BTW, bardzo mi się podoba jak budujesz ziarno w pracy...z resztą w teksturkach to ty jesteś gość :D

dzięki za c&c ;)

SG - niestety serial dla mnie był lekka kaszą ale pierwszy film kinowy był miodzio .. pamietam jak wszyscy zachwycali się w kinie efektem transformacji piramidy!

no i nie zapominajmy o magastycznych projektach postaci by Feng Zhu :D

a jeżlei chodzi o elementy anatomii - tak .. to miedzy nogami to lufa :P

Napisano
  • Autor

leander - dzięki i ..myślę, że spokojnie mogłeś machnąć coś podobnego do mojego. Nawet bym Cię namawiał żebys zrobił druga pracę :D hehe. Choć oczywiście tej twojej nic nie brakuje. Ptaszyska mi się zwłaszcza podobają. A poza tym to normalnie poczułem się jak w domu..sąsiad ma podobny płot :D hehe

designboot - eee...serialowi trza było tylko dać szansę...na pewno by cię wciągneło. Było pare motywów które mnie rozbroiło. Zwłaszcza gdy Tilk stwierdził że oprócz Chrystusa podobnie jeszcze na świat przyszedł Darth Vader :D hehe. Choć fakt faktem, że czasem scenarzyści przeginali. Ale było parę świetnych odcinków. Film tez mi się bardzo podobał. A co do tej "lufy" to sądząc po rozmiarze tajwańska albo jakaś japońska produkcja :D hehe

nicponim - dzięki ale to jeszcze nie wątek z głosowaniem...poza tym jest tyle czasu, że jeszcze sie mogą jakieś super prace posypać :D Na to z resztą liczę :D

Napisano

jak dla mnie troche sie to splaszczylo.

a teraz moj nastepny koncepcik:

bramka2.jpg i jednoczesnie final. :]

Napisano
  • Autor

Vorek jak nie ma czasu to może ja założę watek z głosowaniem?...Wiesz pełna obsługa. Zakładanie ....i zamykanie nowego tematu jako bonus. :)

Napisano

nie hehe przelotem mam wsyzstkie zakladki otworzone to se co jakis czas odswiezam :D digart,max3d,digart max3d :D

Napisano

JakkaS straszczaj sie bo zaraz spadam z roboty :-)

a zaglosowalbym juz.

A wygrany bedzie mial przechlapane bo musi :

a - wymyslec temat

b - zalozyc watek

c - zebrac na koncu pracki do kupy i wystawic watek z sonda

Napisano
  • Autor

Hehe...zboczeńcy. Ludzie, poza komputerem też jest życie. Nawet naukowcy to (ponoć) udowodnili :D

No jak tam chcecie....chciałem Vorkowi odciążyć...

...ale widzę, że miriam już mnie uprzedził. Jak by co to jego lać! hehe