Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Mój pierwszy projekt to Bazylika św. Wincentego a Paulo. Robiłem go parę miesięcy, screeny poniżej.

bazylika01.jpg

bazylika02.jpg

bazylik03_sky.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Zdjęcie oryginalne

bydgoszcz-winc0.jpg

Piszcie co sądzicie o projekcie...

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładny modeling, ale nie podobają mi sie rendery...wywaliłbym zielony, mydlany trawnik , i niebo, bo psuje efekt twojej pracki...

Gratuluje za cierpliwosc.

Pokazesz siatkę ?

Edit: Może pokaz jedną wersję w samych szarościach ;)

Napisano
  • Autor

dzięki za szybką odpowiedź :) nad otoczeniem jeszcze pracuję a to jest tymczasowe "fikcyjne". Oczywiście dodam wstawię siatkę, ale to jakoś w tygodniu. Mam też zrobioną animację 360 we flashu to też dodam :).

Pozdrawiam

Napisano

Model jest świetny, sposób prezentacji kiepski ;). Wrzuć to w jakiś program do vizek- Vue czy Bryce i będzie wyrywać ludziom szczęki.

Napisano

model rewelacyjny ale jak już napisano czeka cię praca nad otoczeniem a przedewszystkim dobrym renderem - światełko będzie miało kluczowe znaczenie.

Ile to ma poly ? tak z ciekawości

Napisano

jest potencjał w tej scenie. popracujj nad renderingiem, kadrami i ładnym podaniem to będzie git pracka.

Napisano

modelowales tylko w 3d czy takze w cadzie? modelik oczywiscie bardzo dobrze zrobiony, co do renderow nie nede powtarzal tego co juz zostalo napisane :)

Napisano

Proponowałbym stworzenie klimatu wojny tzn. Zniszczona Bazylika

( krew , gruz , żołnieże , czołgi itp)

A tak teraz model dobry ,ale wygląda na renderingu sztucznie , potrzebne zabrudzenia i dobre otoczenie.