Loozack Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 coś dla ludzi lubiących tuning :) http://www.danielbuck.net/cameleon/cameleon.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 loozack - link nie idzie :| http://www.danielbuck.net/cameleon/cameleon.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 http://www.danielbuck.net/index.php?page=cameleon/cameleon to o ten tutek chodzi? bo jeśli tak to już chyba stary (umieszczałem go w wątku 'samochody - kompendium') :) EDIT*** ekhem, teraz juz widze. Hindus - archeolog? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 loozack - link nie idzie :| popatrz na datę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Hindus - archeolog? :D lol :| teraz dopiero patrze na date postu i nie wyrabiam - napewno nie archeolog bo jeszcze mnei nei pogieło zeby tak starego newsa wyciagac - poprostu mi pokazało - ostatni post - loozack - Lakier samochodowy - kameleon był na samej górze niczym swieży post :o VGT kasujem ten wątek ? :D juz wiem czemu - user kabro napisał post: Zapraszam wszyskich kochaj±cych wspania³e kolory kameleon na swoich samochodach do naszego sklepu Mieszalnia Lakierów DU PONT w Gliwicach ul Daszyñskiego 168. Posiadamy przebogat± ofertê lakierów kameleon i dostowujemy je do indywidualnych potrzeb. Tel kontaktowy xxxxxxxxxxxxxx tel/fax xxxxxxxxxxxxxxxxx zmieniełem nr bo to nie jest ten dział :] a ja go skaswałem i zapomniałem i dopisałem ze link nie działa nie patrzac na date :] to mam na swoje usprawiedliwienie. :D dobra to chyba kasujem co ? albo niech zostanie jak ktos chce nie boje sie presji tłumu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 hmm, to chyba kewstia do wybadania skąd on się na górze wziął. vB nam dowcipy robi :) EDIT*** no to wszystko jasne, vB jednak nie jest aż tak brutalne ;) co do usunięcia. Decyzje pozostawiam Tobie :) (ewentualnie można przywrócić do stanu początkowego - tylko post Loozack'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 gornik roku i tyle hehehhee ja zawsze patrze podswiadomie czy zami9ast daty pojawia sie "dzisiaj" jesli empirycznie nie odczuwam wystepowania tego slowa to sie dopiero zastanawiam. Heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 gornik roku To nowy konkurs organizowany zamiast bitwy 3d ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 hahahaha...Hindus ty!? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 To nowy konkurs organizowany zamiast bitwy 3d ?? :] Nom, jest jeszcze - LOL miesiaca - ban tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi