szakal555 Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 Jest to moja pierwsza praca więc prosze o wyrozumiałość.Wiem że będą śmiechy na slai ale mam zbrusha dopiero 2 dzień i całkiem ciesze się ze swojej pracy.Oto link do niej http://img527.imageshack.us/img527/9364/diabeleksmoothowyey4.png a i napiszcie mi co do niej dodać czy coś takiego bo już na nią pomysłu nie mam.
piksar Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 tu nie ma sie co śmiać - daj większy obrazek bo nic nie widać. Łeb mu dorób
Valery Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 to chyba już ma głowe :) wydaje mi się że base mesh'a powinieneś zrobić w maxie czy czymkolwiek innym a szczegóły dorabiać w zbrashu. przynajmniej jak dla mnie robienie jakiejkolwiek bryły w zbrushu od początku to tragedia ;)
szakal555 Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 hmm coś nie chce wejśc ten duży obraz ale no cóz trzeba tez ucieszyć się miniaturką.Teraz zamierzam modelować twarz super tutorial do tego znalazlem to znaczy video tutorial.
Razi91 Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 tutorial to nie wszystko. Trzeba też mieć kompa, co wytrzyma przeciążenie i dobrą nietnącą mysz... Następnym razie jak będziesz coś uploadował na IS to wyłącz opcje resize.
Lucas Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 tutorial to nie wszystko. Trzeba też mieć kompa, co wytrzyma przeciążenie i dobrą nietnącą mysz. Nah, z tym, że trzeba mieć super kompa to nie przesadzajcie, nie można pozwolić, żeby maszyna nas ograniczała:). Jeszcze do niedawna robiłem na P3 450MHz i dawałem radę. Powodzenia szakal555, jestem ciekaw jaka jest twoja wizja diabła:)
Rekomendowane odpowiedzi