Napisano 6 Maj 200717 l Jest to moja pierwsza praca więc prosze o wyrozumiałość.Wiem że będą śmiechy na slai ale mam zbrusha dopiero 2 dzień i całkiem ciesze się ze swojej pracy.Oto link do niej http://img527.imageshack.us/img527/9364/diabeleksmoothowyey4.png a i napiszcie mi co do niej dodać czy coś takiego bo już na nią pomysłu nie mam.
Napisano 6 Maj 200717 l to chyba już ma głowe :) wydaje mi się że base mesh'a powinieneś zrobić w maxie czy czymkolwiek innym a szczegóły dorabiać w zbrashu. przynajmniej jak dla mnie robienie jakiejkolwiek bryły w zbrushu od początku to tragedia ;)
Napisano 6 Maj 200717 l Autor hmm coś nie chce wejśc ten duży obraz ale no cóz trzeba tez ucieszyć się miniaturką.Teraz zamierzam modelować twarz super tutorial do tego znalazlem to znaczy video tutorial.
Napisano 6 Maj 200717 l tutorial to nie wszystko. Trzeba też mieć kompa, co wytrzyma przeciążenie i dobrą nietnącą mysz... Następnym razie jak będziesz coś uploadował na IS to wyłącz opcje resize.
Napisano 6 Maj 200717 l tutorial to nie wszystko. Trzeba też mieć kompa, co wytrzyma przeciążenie i dobrą nietnącą mysz. Nah, z tym, że trzeba mieć super kompa to nie przesadzajcie, nie można pozwolić, żeby maszyna nas ograniczała:). Jeszcze do niedawna robiłem na P3 450MHz i dawałem radę. Powodzenia szakal555, jestem ciekaw jaka jest twoja wizja diabła:)