Napisano 17 Listopad 200321 l Znalazłem fajny filmik tanczacego hipopotama, moze juz to widzieliscie ale mi sie podoba max. http://www.narva.ee/~nedo/
Napisano 17 Listopad 200321 l kurde ladnie go zanimowali nie ma co:) ja sie na animacji raczej nie znam- chcialbym tak umiec :)
Napisano 17 Listopad 200321 l faaajneeeeeeeee ale tylko pod wzgledem animacji :) bo tak to render be...
Napisano 18 Listopad 200321 l Autor Nie no Scorpi render wydaje mi sie dobry, ale to jeszcze bylo pozniej robione we Flash\'u, i sadze ze on wlasnie ten filmik tak zepsol (mogem sie mylic.:D:D\\)
Napisano 19 Listopad 200321 l buahahahahahahaha[lol2][lol2][lol2] to sie usmialem, kapitalny [lol2][lol2]
Napisano 19 Listopad 200321 l Originally posted by wiggles przypomina mi mojego brata :D z tego też się uśmiałem [lol2][lol2][lol2] ale w czym jest podobny ?? :)
Napisano 23 Listopad 200321 l no brata takiego bym nie chciala, ale hipa i owszem:) a swoja droga to mam kolege, ktory zeyrazu twarzy i zachowania przypomina tego hipa... kurcze- wlasnie dociera do mnie ze sa prawie identyczni z tym ze qmpel taki fioletowy nie jest... wiggles- moze moj qmpel i twoj brat to ta sama osoba?!?! :P pzdr