Napisano 7 Maj 200717 l Witam Wszystkich I wrzucam koncepcik Ryboidy i zapraszam do odwiedzenia mojej odswiezonej strony - http://www.pastor.art.pl/ pojawial sie nowy dzial digital art
Napisano 9 Maj 200717 l Nom - fajne prace. Z dosyć ciekawą stylistyką. Troche dziwne, że praktycznie niema odzewu.
Napisano 9 Maj 200717 l Nom - fajne prace. Z dosyć ciekawą stylistyką. Troche dziwne, że praktycznie niema odzewu. A co Tu pisać :], nie ma się do czego przyczepić, ;/, a jak folio obaczyłem to ostateczny gwóźdź do mojej trumny ;(, a idę . . . Pozdrawiam. Dawa Więcej ;).
Napisano 9 Maj 200717 l Heh widze, że się tu silnie przestrzega, aby to forum niezamieniło sie w drugie cgtalk z praktycznie samymi ohami i ahami ;]. Sorry za oftopa. Generalnie w portfolio najlepiej wypada dział ze Szkicami. Digitale tez w sumie ciekawe - przynajmniej ja - czekam na więcej ;).
Napisano 11 Maj 200717 l ano przyjemne, digitale nawet lepsze niz szkice a architektura i klimat na prackach z portfolio jezdzi az milo :) poz do czego ten koncept?
Napisano 16 Maj 200717 l Autor Wielkie dzieki "do czego ten koncept?" - strzelanka SF - ale nie mam info na temat dalszych losow projektu...