PastoR Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Witam Wszystkich I wrzucam koncepcik Ryboidy i zapraszam do odwiedzenia mojej odswiezonej strony - http://www.pastor.art.pl/ pojawial sie nowy dzial digital art
maciekG Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 fajny koncept..i bardzo fajne portfolio...dobiles mnie :)
Marduk Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Nom - fajne prace. Z dosyć ciekawą stylistyką. Troche dziwne, że praktycznie niema odzewu.
miriam Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Nom - fajne prace. Z dosyć ciekawą stylistyką. Troche dziwne, że praktycznie niema odzewu. A co Tu pisać :], nie ma się do czego przyczepić, ;/, a jak folio obaczyłem to ostateczny gwóźdź do mojej trumny ;(, a idę . . . Pozdrawiam. Dawa Więcej ;).
Marduk Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Heh widze, że się tu silnie przestrzega, aby to forum niezamieniło sie w drugie cgtalk z praktycznie samymi ohami i ahami ;]. Sorry za oftopa. Generalnie w portfolio najlepiej wypada dział ze Szkicami. Digitale tez w sumie ciekawe - przynajmniej ja - czekam na więcej ;).
little-ninja Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 ano przyjemne, digitale nawet lepsze niz szkice a architektura i klimat na prackach z portfolio jezdzi az milo :) poz do czego ten koncept?
PastoR Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Wielkie dzieki "do czego ten koncept?" - strzelanka SF - ale nie mam info na temat dalszych losow projektu...
ttaaddeekk Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 naprawde, bardzo stylowe dlaczego wszystko ( prawie )bez koloru ?
Rekomendowane odpowiedzi