crazyivan Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 kolejna praca z seri dopiero sie ucze... pozniej podrzuce pare wip'ow... moze mylic ale natchnienie z gwiezdnych wojen szlo - a nie z dnia niepodleglosci... :P zbrush i photoshop + moze 2 tygodnie z ogromnymi przerwami bylo... wszelkie extremalne krytyki i rady mile widziane... pzdr... Tomek
piotrek Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Te kreski psują efekt. Poza tym, chyba nawet w porządku :)
piksar Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 tak, kreski psuja efekt - i ten wielki napis też reszta ładna - powodzenia w 3D
mort Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 osłab słońce bo g* widać :P statek widać że gwiezdnowojenny i to bardzo ;) ładne niebo, ogólnie nie jest źle tylko wypieprz te linie kompozycji i jak już pisałem osłab słońce, myślę, że dużo lepiej zrobić je w stylu pomarańczowego krążka... bo tak świeci i nic nie widać... ogólnie nie jest źle pozdrawiam!
JmTm00 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 hm mnie gamma nie pasuje i design pączka, jakoś nie kleją sie do sienie ;) Pozdrawiam
briz Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ciekawe kolorki, na statku widać trochę za mało szczegółów
Gość Raffaello Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 dołącze sie do reszty i poprosze o wiz bez tych laserów! słońce zabardzo prezświetla scene, ale barwy i kompozycja mi sie podoba, pozdrawiam
predator747 Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Te kreski sprawiają, że mam wrażenie, jakbym oglądał Background do jakiejś strony internetowej. A bez nich myślę, że byłoby super. Bo sama scenka wyglada jak klatka z fajnego filmu z dużym nakładem. Z kreskami: 6/10 Bez kresek: 9/10 Pozdrawiam!!
Artur_Perzyna Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Kreski zbędne. Pozatym ile w tym twojej roboty (nie licząc korekcji kolorów)? Mi kiedys zarzucali, że ksieżyc w scenie jest z fotki zrobiony, a u Ciebie poza statkiem co jest narysowane/wymodelowane? :)
crazyivan Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 ogolnie musialem utrzymac model w jak najprostrzym stanie bo komp za dobry nie jest niestety... z tego faktu tez malo detali choc w planie bylo tego sporo... no ale co zrobic... zlozony z 2 segmentow... z tlem tez problem byl... troche czas mnie gonil wiec niestety musialem isc na lenia i podozyc zdjecie znalezione gdzies w otchlani internetu zamiast maznac cos w peesie... :[
mort Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 mimo niskich detali praca ma klimat, kojarzy mi się z pracami z galerii "nowej fantastyki" tamte prace były podobne klimatycznie...strasznie lubię takie motywy :) pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi