Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej

Mala lazienka. Pracka powstala z mysla o portfolio, nie jest to komercyjny projekt. Wydlubalem w 3ds, render VRay. Modele moje, od Everow zapozyczylem tylko klamke do drzwi bo moja wcielo i nigdy jej juz nie widzialem na dysku :) No to komentowac mi tu ludziska.

800x600C1.jpg

800x600C2.jpg

800x600C3.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ant-3d jest okej, ale zapomniałeś o drobiazgach typu gniazdka i włączniki światła, trochę zabardzo prześwietlone rendery

Napisano

gniazdka sa za szafkami ;) a wlaczniki... tez :P fakt, ucieklo gdzies...

Napisano

Jak dla mnie za duzo recznikow. Ujscie wody "awaryjne" jak by sie woda przeleawala jak i to normalne powinno byc przy scianie. Moze nie znam sie na budowlance ale ja tak bym to prznajmniej rozwiazal. nie podoba mi sie zestawienie czarnego z bialym (meble)...mam zle wspomneinia z przedszkola :)

Napisano

no rzeczywiście recznik nie jest takie jak być powinien:) powiedz mi jak Ty to oświetlałem bo jakoś dziwnie tak jest u Ciebie...

Napisano

Wszystkie płytki się powypaczały w procesie wypalania? Wypukłe są.

Napisano

heheheh jakoś nie dokońca wiadomo skąd światło pada ;], jak dla mnie troche za mocne to światło zza okna. mogłoby być troche delikatniejsze, a jakby było za ciemno to doświetlić jakimiś lampkami wewnątrz.

co mnie troche dziwi to to, że pada tak mocne światło że przepala całą przeciwległą ściane, a za umywalką jest taki sam cień jak na całej ścianie.

czyli podsumowując jest całkiem nieźle, ale nad oświetleniem jeszcze troche byłoby trzeba posiedzieć według mnie ;]

aha jeszcze za mały sampling na drewnie.

Napisano

Z-Brush: z recznikami to mialem przeprawe dobra, nastepnym razem beda lepsze jak bede robil lazienke

^johny: a ja wlasnie gustuje w takim zestawieniu czarne/biale ale o gustach sie nie dyskutuje :)

Tomuś: chcialem pojsc bardziej w studyjne oswietlenie w tej scenie dlatego jest tak a nie inaczej

sob: plytki sie nie wypaczyly, uwierz mi sa ok :)

chudy: sampling na drewnie fakt, nie dopatrzenie. Efekt zbyt dlugiego siedzenia na projektem.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.