Napisano 11 Maj 200717 l Mam kłopoty z modelowaniem i oteksturowaniem kieliszka. Render Mental Ray. Za każdym razem mam jakieś błędy. Jak ktoś gdzieś widział lub ma ochotę zrobić (najlepiej videotut) to było by miło:] Wychodzi mi np. takie coś: (podstawa kieliszka) Pozdrawiam.
Napisano 11 Maj 200717 l Nie ten dział. W "Tutorialach" umieszcza się gotowe tutki a nie zapytania o nie. I dookreśl w jakim rendererze byś to chciał... a tak w ogóle to na sieci jest mase tutków z kieliszkami/szkłem itp, tylko trzeba sie pana google zapytac :)
Napisano 11 Maj 200717 l Autor Właśnie szukałem ale nie mogłem znaleźć. Sorr widziałem, że inni się pytali to też dałem:] ale jak tak to proszę o przeniesienie tam, gdzie jego miejsce:] Ale może byś umiał mi powiedzieć, jak naprawić ten błąd w podstawie? Bo tak się dzieje każdym renderem, robie jakiś błąd w modelowaniu:( pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200717 l Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram.
Napisano 11 Maj 200717 l Autor Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram. ok dzięki
Napisano 11 Maj 200717 l p.s. Texturowanie kieliszka to tak mi sie troszkę nie wydaje, chyba wystarczy mieć dobry materiał szkła tym bardziej w mentalu, no ale jeżeli potrzebne Ci to do jakiejś gierki ze starszym enginem to może być :D
Napisano 12 Maj 200717 l Autor Napisałem, że z oteksturowaniem też mam problem, bo nie jestem pewien czy ten błąd w podstawie kieliszka jest winą modelowania czy teksturowania :P