Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam kłopoty z modelowaniem i oteksturowaniem kieliszka. Render Mental Ray. Za każdym razem mam jakieś błędy. Jak ktoś gdzieś widział lub ma ochotę zrobić (najlepiej videotut) to było by miło:] Wychodzi mi np. takie coś: (podstawa kieliszka)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 5,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ten dział. W "Tutorialach" umieszcza się gotowe tutki a nie zapytania o nie. I dookreśl w jakim rendererze byś to chciał... a tak w ogóle to na sieci jest mase tutków z kieliszkami/szkłem itp, tylko trzeba sie pana google zapytac :)

Napisano
  • Autor

Właśnie szukałem ale nie mogłem znaleźć. Sorr widziałem, że inni się pytali to też dałem:] ale jak tak to proszę o przeniesienie tam, gdzie jego miejsce:] Ale może byś umiał mi powiedzieć, jak naprawić ten błąd w podstawie? Bo tak się dzieje każdym renderem, robie jakiś błąd w modelowaniu:( pozdrawiam

Napisano

Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram.

Napisano
  • Autor
Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram.

ok dzięki

Napisano

p.s. Texturowanie kieliszka to tak mi sie troszkę nie wydaje, chyba wystarczy mieć dobry materiał szkła tym bardziej w mentalu, no ale jeżeli potrzebne Ci to do jakiejś gierki ze starszym enginem to może być :D

Napisano
  • Autor

Napisałem, że z oteksturowaniem też mam problem, bo nie jestem pewien czy ten błąd w podstawie kieliszka jest winą modelowania czy teksturowania :P