Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mam kłopoty z modelowaniem i oteksturowaniem kieliszka. Render Mental Ray. Za każdym razem mam jakieś błędy. Jak ktoś gdzieś widział lub ma ochotę zrobić (najlepiej videotut) to było by miło:] Wychodzi mi np. takie coś: (podstawa kieliszka)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ten dział. W "Tutorialach" umieszcza się gotowe tutki a nie zapytania o nie. I dookreśl w jakim rendererze byś to chciał... a tak w ogóle to na sieci jest mase tutków z kieliszkami/szkłem itp, tylko trzeba sie pana google zapytac :)

Napisano
  • Autor

Właśnie szukałem ale nie mogłem znaleźć. Sorr widziałem, że inni się pytali to też dałem:] ale jak tak to proszę o przeniesienie tam, gdzie jego miejsce:] Ale może byś umiał mi powiedzieć, jak naprawić ten błąd w podstawie? Bo tak się dzieje każdym renderem, robie jakiś błąd w modelowaniu:( pozdrawiam

Napisano

Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram.

Napisano
  • Autor
Ej zagadaj na moje GG: 8887759 to w miarę możliwości postaram się pomóc a nawet może video tuta nagram.

ok dzięki

Napisano

p.s. Texturowanie kieliszka to tak mi sie troszkę nie wydaje, chyba wystarczy mieć dobry materiał szkła tym bardziej w mentalu, no ale jeżeli potrzebne Ci to do jakiejś gierki ze starszym enginem to może być :D

Napisano
  • Autor

Napisałem, że z oteksturowaniem też mam problem, bo nie jestem pewien czy ten błąd w podstawie kieliszka jest winą modelowania czy teksturowania :P