Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po tym co pokazał ostatnio Tadzio aż głupio wyskakiwać z łazienką, ale jak już mi się przydarzyła to pokazuję - a co mi tam.

3Dmax, Vray.

lazienkarrj5.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładnie ci to wszystko wyszło modele, render, ale musi to byc na prawdę mała łazieneczka bo zlew w stosunku do zbiornika wody toaletowej jest bardzo ale to bardzo malutki (albo zbiornik za duży zrobiłeś)

ale i tak wszystko mi się podoba

Napisano

calosc bardzo dobra :)

dla mnie troche kolor drzwiczek nie pasuje do calosci.. (no ale to moja subiektywna ocena) .. czy pod szafeczka nie jest za ciemno ? ;)

Napisano

Malo ale jaro:)

Super material umywalki, drewno na drzwiach z zewnetrznym fuj no i uchwyty moglbys zrobic bardziej skomplikowane a nie cylinder. Ogolnie mi sie podoba.

Pozdrawiam.

Napisano
[...]ale musi to byc na prawdę mała łazieneczka bo zlew w stosunku do zbiornika wody toaletowej jest bardzo ale to bardzo malutki (albo zbiornik za duży zrobiłeś)

A ja jednak myślę, że to jest pralka, a nie zbiornik;D

Sampling ramy prysznica wyszedł paskudnie. No i ciasno, ale to już nie Twoja wina;) Swoją drogą to dziwne, że robi się wizki takich małych przestrzeni;)

Napisano
  • Autor
A ja jednak myślę, że to jest pralka, a nie zbiornik;D

(...) Swoją drogą to dziwne, że robi się wizki takich małych przestrzeni;)

To jest mała pralka ładowana od góry.

Co do wizek tak małych pomieszczeń to zrobione w celach ćwiczebnych (dopiero uczę się Maxa i Vray'a), a że miałem zamówienie na kuchnie (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=37901) i szafkę do łazienki to przy okazji walnołem wizki .

Napisano

To z wizkami to nie był żaden przytyk ani nic z tych rzeczy, żeby nie było;) W sumie dlaczego by nie, też można się wykazać;)

Napisano

fajnie fajnie. najbardziej mi sie chyba materiał płytek podoba. można wiedzieć skąd są ;]

Napisano

upsss! ale plama! teraz to dobiero widać, ale można się pomylić ;D sorki

Napisano

ciasno jak hoo, ale taka specyfika pomieszczenia.

podoba mi sie swiatelko.

widzisz, tak sie bales, a mnie bardziej zjechali niz Ciebie ;P

pozdr

Napisano
  • Autor

W łazience Photometric Point w pomiesczeniu obok 2 x IES a jeszcze dalej w oknie VRayLight.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności