Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie .. Na forum teamu Squaredesign ma(miała-zależy kiedy patrzysz na ten post) miejsce mini-bitwa, której celem jest odzwierciedlenie właśnie tytuowego Harleya Davidsona.

To jest mój już skończony obraz:

harley_01.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z tamtym malowaniem lepiej wygladal. I teraz mi przyszlo do glowy ze moglbys zrobic mu jaks nozke aby mial sie na czym opierac bo teraz jakos tak dzwnie wyglada.

Pozdro[piwo]

Napisano
  • Autor

Hehe przyjżyj się odbiciu z dołu :) ma tam nóżkę :) tylko że w pozycji złożonej :D

Napisano

model mi sie podoba i mimo, ze kocham kolor czerwony, to to cudo wygladaloby lepiej w czyms granatowym. boskie jest i tak:)

pzdr

Napisano

fatalna sprawa. Na oponie brak bieznika. sama opona w niektorych miejscach kwadfratowa. Lakier ochyda. Jak mozna miec rozowego harleya (chyba ze Electro glide :)

Refrlektor , mega porazka.

Chromy fatalne. Daj jakas hdri , albo panorame na enviroment. Ustaw dobre oswietlenie i wszystko zrob w V-rayu i sam nie poznasz pracki.

Under, wiem ze stac Cie na wiecej.

Napisano
  • Autor

harley_02.jpg

Nie było mnie przez kilka dni przed kompem bo miałem zapier.. w pracy.

Tu jest update.

Kolor granatowy i ma nóżkę:)

Napisano
  • Autor

Hmm .. prosze nie psioczcie tak na mnie .. wiem ze nie potrafię pięknie modelować i teksturować .. ale w zamyśle tej pracy było pokazanie modelu... nie robiłem żadnych bajerów typu naklejanki bo jakoś mi się nie widziały. Chciałem sterylny model pokazać....

Napisano

Niewiem dla mnie nie czuc tutaj tej masy i mocy Harleya, to mi wygląda na tuning jakiegos komarka :P

Napisano

to wszystko chyba przez te \"lustra\" w tle, przez to nie ma dobrych odbić na lakierze...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności