Napisano 20 Listopad 200321 l Witajcie .. Na forum teamu Squaredesign ma(miała-zależy kiedy patrzysz na ten post) miejsce mini-bitwa, której celem jest odzwierciedlenie właśnie tytuowego Harleya Davidsona. To jest mój już skończony obraz:
Napisano 20 Listopad 200321 l Z tamtym malowaniem lepiej wygladal. I teraz mi przyszlo do glowy ze moglbys zrobic mu jaks nozke aby mial sie na czym opierac bo teraz jakos tak dzwnie wyglada. Pozdro[piwo]
Napisano 20 Listopad 200321 l Autor Hehe przyjżyj się odbiciu z dołu :) ma tam nóżkę :) tylko że w pozycji złożonej :D
Napisano 20 Listopad 200321 l troche wyblakly ten czerwony wole niebieski :D I to jest fw a nie wip czyli bez zmian juz bedzie :)
Napisano 20 Listopad 200321 l jedi patrz na odpowiedz przy FW:Gargulec :) tu sie chce napisac to samo :D
Napisano 23 Listopad 200321 l model mi sie podoba i mimo, ze kocham kolor czerwony, to to cudo wygladaloby lepiej w czyms granatowym. boskie jest i tak:) pzdr
Napisano 23 Listopad 200321 l fatalna sprawa. Na oponie brak bieznika. sama opona w niektorych miejscach kwadfratowa. Lakier ochyda. Jak mozna miec rozowego harleya (chyba ze Electro glide :) Refrlektor , mega porazka. Chromy fatalne. Daj jakas hdri , albo panorame na enviroment. Ustaw dobre oswietlenie i wszystko zrob w V-rayu i sam nie poznasz pracki. Under, wiem ze stac Cie na wiecej.
Napisano 24 Listopad 200321 l Autor Nie było mnie przez kilka dni przed kompem bo miałem zapier.. w pracy. Tu jest update. Kolor granatowy i ma nóżkę:)
Napisano 24 Listopad 200321 l Autor Hmm .. prosze nie psioczcie tak na mnie .. wiem ze nie potrafię pięknie modelować i teksturować .. ale w zamyśle tej pracy było pokazanie modelu... nie robiłem żadnych bajerów typu naklejanki bo jakoś mi się nie widziały. Chciałem sterylny model pokazać....
Napisano 24 Listopad 200321 l Niewiem dla mnie nie czuc tutaj tej masy i mocy Harleya, to mi wygląda na tuning jakiegos komarka :P
Napisano 24 Listopad 200321 l to wszystko chyba przez te \"lustra\" w tle, przez to nie ma dobrych odbić na lakierze...