und3r Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Witajcie .. Na forum teamu Squaredesign ma(miała-zależy kiedy patrzysz na ten post) miejsce mini-bitwa, której celem jest odzwierciedlenie właśnie tytuowego Harleya Davidsona. To jest mój już skończony obraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Z tamtym malowaniem lepiej wygladal. I teraz mi przyszlo do glowy ze moglbys zrobic mu jaks nozke aby mial sie na czym opierac bo teraz jakos tak dzwnie wyglada. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 20 Listopad 2003 Autor Share Napisano 20 Listopad 2003 Hehe przyjżyj się odbiciu z dołu :) ma tam nóżkę :) tylko że w pozycji złożonej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 kolory mi sie nie podobaja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 troche wyblakly ten czerwony wole niebieski :D I to jest fw a nie wip czyli bez zmian juz bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 jedi patrz na odpowiedz przy FW:Gargulec :) tu sie chce napisac to samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 model mi sie podoba i mimo, ze kocham kolor czerwony, to to cudo wygladaloby lepiej w czyms granatowym. boskie jest i tak:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 fatalna sprawa. Na oponie brak bieznika. sama opona w niektorych miejscach kwadfratowa. Lakier ochyda. Jak mozna miec rozowego harleya (chyba ze Electro glide :) Refrlektor , mega porazka. Chromy fatalne. Daj jakas hdri , albo panorame na enviroment. Ustaw dobre oswietlenie i wszystko zrob w V-rayu i sam nie poznasz pracki. Under, wiem ze stac Cie na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Nie było mnie przez kilka dni przed kompem bo miałem zapier.. w pracy. Tu jest update. Kolor granatowy i ma nóżkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Hmm .. prosze nie psioczcie tak na mnie .. wiem ze nie potrafię pięknie modelować i teksturować .. ale w zamyśle tej pracy było pokazanie modelu... nie robiłem żadnych bajerów typu naklejanki bo jakoś mi się nie widziały. Chciałem sterylny model pokazać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Niewiem dla mnie nie czuc tutaj tej masy i mocy Harleya, to mi wygląda na tuning jakiegos komarka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Hehehe bo jest Harley z \'80 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Dodaj fresnel na odbiciach. Na pewno poprawi to lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 dla mnie to on ma za jasny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 to wszystko chyba przez te \"lustra\" w tle, przez to nie ma dobrych odbić na lakierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi