Azakiel Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Skoro wszyscy wymiatacze pozakładali tutaj już swoje teczki , to może i ja gdzieś tutaj sobie cichutko przycupnę w kąciku ze swoją małą teczuszką :-D ---------18.5.2007 "Przerwana Lekcja Muzyki"------------ Na początek wrzucam dziś skończoną "mangę", a dokładniej "ecchi" ( różni się od hentai tym że jest bardziej soft). To moja pierwsza w życiu mangowa praca. tytuł pracy: "Przerwana Lekcja muzyki..." Photoshop CS2 + Wacom Intuos III - A4 w orginale praca ma 2598 x 6693 pixeli. Tyle.
OmeN2501 Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Posluchaj rad starego mangoffca i nie rob czarnych lineartow ;]
Azakiel Napisano 17 Maj 2007 Autor Napisano 17 Maj 2007 Posluchaj rad starego mangoffca i nie rob czarnych lineartow ;] własnie miałem dylemat w tej kwestii, jak się dobrze zastanowić to konturowanie czarnym to pewna tradycja w mandze. Zauwazyłem że wielu artystów mangowych idzie na kompromis przy bardziej dopracowanych ilustracjach, więc i ja tak zrobiłem ^_^. Ale thx za rade :]
Azakiel Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Napisano 24 Czerwiec 2007 Kolejna komercyjna pracka z cyklu mangowych panienek z instrumentami
silesti Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 szczerze mówiąc starsze prace (na pewno te prezentowane na digarcie) bardziej mi się podobają :] kwestia gustu
purple Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 niby prymitywne ale kreska (ciało) jest nie zgorsza...tylko rzeczywiście jakby na kolanie,szybko,bez głowy-no cóż,komercyjnie...;) ps:+ za efekty-np.:w bucie:)
Azakiel Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 prymitywne i niegustowne co do "prymitywne" to częsciowo się z tobą zgodzę, ilustracje "ecchi" czy "hentai" nie są przecież niczym ambitnym ze względu na tematykę, formy przekazu, grupę odbiorców itp itd. szczerze mówiąc starsze prace (na pewno te prezentowane na digarcie) bardziej mi się podobają :] kwestia gustu szczerze mówiąc mi też :] , dla siebie bym tych panien raczej nie namalował i raczej nie mangowo.
Azakiel Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 wrzucam półspeedzik zrobiony kiedys dla kolegi : logo na jego samolot (tzw "nose art")...pełnej nazwy juz nie pamiętam , to chyba było DaD - Death and Destroy ..czy jakoś tak
Rekomendowane odpowiedzi