Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skoro wszyscy wymiatacze pozakładali tutaj już swoje teczki , to może i ja gdzieś tutaj sobie cichutko przycupnę w kąciku ze swoją małą teczuszką :-D

---------18.5.2007 "Przerwana Lekcja Muzyki"------------

Na początek wrzucam dziś skończoną "mangę", a dokładniej "ecchi" ( różni się od hentai tym że jest bardziej soft). To moja pierwsza w życiu mangowa praca.

tytuł pracy: "Przerwana Lekcja muzyki..."

Photoshop CS2 + Wacom Intuos III - A4

43a35997aa5ddaa7m.jpg

w orginale praca ma 2598 x 6693 pixeli.

Tyle.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Posluchaj rad starego mangoffca i nie rob czarnych lineartow ;]

własnie miałem dylemat w tej kwestii, jak się dobrze zastanowić to konturowanie czarnym to pewna tradycja w mandze.

Zauwazyłem że wielu artystów mangowych idzie na kompromis przy bardziej dopracowanych ilustracjach, więc i ja tak zrobiłem ^_^. Ale thx za rade :]

Napisano

niby prymitywne ale kreska (ciało) jest nie zgorsza...tylko rzeczywiście jakby na kolanie,szybko,bez głowy-no cóż,komercyjnie...;)

ps:+ za efekty-np.:w bucie:)

Napisano
prymitywne i niegustowne

co do "prymitywne" to częsciowo się z tobą zgodzę, ilustracje "ecchi" czy "hentai" nie są przecież niczym ambitnym ze względu na tematykę, formy przekazu, grupę odbiorców itp itd.

szczerze mówiąc starsze prace (na pewno te prezentowane na digarcie) bardziej mi się podobają :] kwestia gustu

szczerze mówiąc mi też :] , dla siebie bym tych panien raczej nie namalował i raczej nie mangowo.

Napisano

wrzucam półspeedzik zrobiony kiedys dla kolegi : logo na jego samolot (tzw "nose art")...pełnej nazwy juz nie pamiętam , to chyba było DaD - Death and Destroy ..czy jakoś tak

2f8404a1243bf4a7m.jpg