Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Wczoraj dowiedziałem się że moja gra zajęła pierwsze miejsce w konkursie organizowanym przez coca cole. Liczyłem na max 2 miejsce ale Jury jednak mnie miło zaskoczyło.

Chciał bym podziękować ludziom z forum którzy na mnie głosowali. (choć nie chętnie przyjęliście mój temat ale myślę ze ktoś zagłosował, przynajmniej jedna osoba :D ).

Gre można "podziwiać" na stronie Coke.pl .

Wiem że gra nie powala grafiką i grywalnością ale tak to jest jak sie ma do wykonania gre zgodną z założonym z góry scenariuszem i to w 2 tygodnie mając max 2h dziennie będąc jednocześnie programistą ,grafikiem testerem i czym kol wiek innym.

Mam nadzieje że gra wam sie spodoba choć nie została skończona.

Jako że coka cola sie postarała i główną nagrodą jest dwu dniowy wyjazd do centrum EA w Londynie. Tak jak obiecałem możecie liczyć na fotki i jakiś opis całej wycieczki. Jak nasuną się wam jakieś ciekawe pytania dotyczące EA piszcie a nóż widelec będzie je komu zadać.

ps. nie bijcie jak zły temat ale nic innego nie przyszło mi do głowy ,a chciałem się pochwalić :P

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

GRATULACJE!

sprawdzę jak to wszystko wyszło i jak się gra.

pozdro

Napisano
  • Autor

Oh Dziękuje.

Na fotki poczekacie do 60dni bo dokładniej jeszcze nie wiem kiedy wyjazd.

Zastosuje zwiedzanie w stylu japońskim. Pstrykać ile się da :D

A co do gierki szczyt moich możliwości to to nie jest. Tak to już bywa jak sie zabiera za rysowanie jak sie nie potrafi :D. Rysowanie zajęło z 80% czasu ,a ile nerwów że nadal wygląda do pupy i stylowo nic do siebie nie pasuje :D Super grywalności też nie ma ale taki był scenariusz. Szkoda że nie mogłem zostawić dialogów z beta wersji ;) pewnie gra nie nadawała by sie dla młodszych graczy :D

Dzięki za przemilczenie wizualnej strony gry to w końcu forum o tym temacie i pewnie was oczy od patrzenia bolą.