Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i fajowo, ucz się dalej :P

A tak na serio to jak na naukę to ładnie wyszło, mozna by poprawić drewno, zmienić lekko kolor metalu itp, ale po co się czepiać, skoro się uczysz ;)

Napisano

Drewno jest dobre gdyby nie te pęknięcia od śrubek(zrobione za burnem z za dużym brushem w ps'ie). Metal tak troche na ręcznie rysowany wygląda, może jakiś ciemniejszy oksydowany zrobić? dodać jakiś metaliczny efekt/normalmape

Napisano

Bardzo ładne eykonanie, model super, uwazam tylko ze tło troche hmmm.. zlewa sie ? obraz staje sie mniej wyrazny. Pozdro :) i gratulacje

Napisano

według mnie fajny. pokaż go jeszcze z rzutu całkiem z boku, i pokaż siatke. napisz też ile ma trisów i jaką rozdzielczość textury :) wtedy bedzie można napisać coś więcej na jego temat

Napisano

nozyk ok, mozna by zroznicowac troche metal, tzn, metalowe elemnty na rękiojesci zrobic ciemnijsze , albo cały metal przyciemnic bo jest troche zbyt jasny, tak mi sie wydaje

Napisano

Nom, dokładnie, ja też myślę że metal trochę za jasny. Drewienko też w sumie można by przyciemnić i pobrudzić jakimś overlayem (imo). No ale tak czy siak jest to naprawdę solidna robota, oby tak dalej :)

Napisano

a na moje jest do dup..... :)))) - zartuje

Elo brat - co ty robisz na forum ??

Czyli mam rozumiec ze dalej uczysz sie maxa - no to teraz zanim zaczniesz dalej sie szkolic odrazu sie przerzuc na majke - bo moim zdaniem jest duzo ciekawsza.

Do zobaczenia w srode - w Polsce

Elo

Napisano

Model bardzo fajny, metal mógłby być trochę ciemniejszy. Gdybyś teraz dorzucił do niego specular, powstałaby latarka :)

Napisano
  • Autor

Witam,

dzieki za opinie, a jezeli chodzi o model to :

textura : 512x512

Triangles : 468

1.Elo brat, a no dlubie sobie cos w wolnych chwilach i czekam na lepszego kompa w robocie lol

2.Por@szek nie bede go sluchac, zostaje w 3ds Max:)