Napisano 22 Maj 200717 l Planuje sobie kupić XBOXA, gram na nim u kumpla i złapałem bakcyla. Ale nie chce wydawać kasy na nowy, spróbował bym wygrać go w necie:/ Znacie jakieś ciekawe konki? Sami gracie na PS2 może?
Napisano 24 Maj 200717 l ja mam 1szego xboxa o ile on Cie interesi -za ile sie dogadamy ? zagadaj na gg masz w profilu...
Napisano 28 Maj 200717 l Ale wygrać np aukcje na allegro czy konkurs jakis gdzie nagrodą jest X ? Ja juz wolał bym kupić uzywanego niz czekac i szukac konkursów poza tym teraz czesciej znalezc konkurs z X360 niz one :p ogolnie fajna konsolka sam mam i nieraz gram ale kupiłem ją tylko dla Halo 1 i 2 teraz lezy i sie kurzy wiec juz mi sie znudził, JunioR nieraz w jakiegos tonego gra ale nic poza tym X360 to jest jazda i PS3 oczywiscie :)
Napisano 30 Maj 200717 l po co w salonie? na allego są xboxy w dobrych cenach, popatrz tam :) pozdrawiam!
Napisano 5 Czerwiec 200717 l mm ja kupilem 360tk.. Konsolka super; grafika wymiata ! mam dobry komputer ale TDU nie wyglada nawet w połowie tak dobrze jak na xboxie.. o Gears oF war nawet nie wspomne :)) Ale minus ze gry qrde strasznie drogie, m a s a k r a ! Wiecie to nie to co na kompa; kolega pozyczy ;) A co do pierwszego x'a mysle ze jest leprzy od ps2; ale gier mniej w tekkena chyba nie pograsz ! ;P
Napisano 5 Czerwiec 200717 l ja bym postawił na pleja 3 Ja też. Na razie troche cicho o nim ale na pewno się rozkręci. A i zywotnosc dluzsza :)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l pewnie - play jedynka miażdzył, dwójka tak samo - z trojką nie będzie gorzej, playa 3 to bym dla samego mgsa kupił :D
Napisano 5 Czerwiec 200717 l ja też jestem za ps3, zbieram nawet kase ale jeszcze pozbieram bo musze kupic jakis lepszy TV ;) akurat bede mial jak wyjdzie tekken 6 ;););)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l mm a moim zdaniem to Xbox jest GIT :D wiesz mozesz go miec w wersji podstawowej za ~1100pln a ps3 conajmniej 2x tyle. A grafa i technologia taka sama.. No moze tam wiecej rdzeni ma Cell ale narazie xbox to nawet leprzy 'wypas' do tego wiesz fajna kompaybilność z Vistą. Ale fakt faktem ze paru HIciorów brakuje ! Mgs; TEkken; Virtua Fighter; ;/ ja kupiłem xboxa w sumie dla gears of war i Tdu i nie zaluje w sumie :) A zawiodłem sie na Dead oR Alive 4 ... 160zł ;/ gierka nudzi sie po paru godzinach, nie ma tej finezji Tekkena