Miłosz3ds Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Znalazłem świetny Videotutorial autorstwa Jelmera, dotyczący modelowania, teksturowania, oświetlania i wykańczania całego zamku. Wszystko jest dokładnie pokazane, jest świetny dla początkujących. Pokazuje, jak tworzyć tekstury dla murów zamku, trawy, jak wymodelować teren, dodać detale (np. studnia, schody, blanki). Videotutorial można znaleźć pod adresem: http://www.enjoycg.com/forums/showthread.php?t=22 Jest tam 10 części lekcji oraz tekstury. Polecam. Skończony zamek wygląda tak: 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 thx. zasysam, masz repa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emichael93 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Zbyt piekne by moglo byc prawdziwe Downloading: |--______| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikoman Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 juz pobieram :) mysle ze czegos nauczy mnie ten tutorial :) thx zioom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortal Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Stronka się nie wczytuje :/ Mógłby ktoś wrzucić na RS albo sendspace tego tutorialka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Mortal - poczekaj, i spróbuj za jakiś czas, najlepiej jutro. Całe EnjoyCG nie wchodzi, a nie tylko ten link więc luzik:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 od siebie napisze ze bez rewelacji.. model dosc skromny itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 No wiadomo, że fotorealistyczne to to nie jest ale wprowadza podstawy Maxa:) Sam się sporo z tego dowiedziałem. Myśle, że dla początkujących ten tut jest w sam raz:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino1984 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 nie chce się otworzyć :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość taynama Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 super dla poczatkujacych... niestety narazie chodzi mi 1 5 6 czesc tylko :/// macie tez takie problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irda Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 nie mogę tego pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Do kosza, strona nie działa już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thimo Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 strona dawno wysiadła, ale może ktoś ma kopie u siebie i się tutaj podzieli? - to chyba legalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Neken Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam, Przyłączam się do pytania kolegi, ma może ktoś linka z tym materiałem ? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi