Napisano 26 Maj 200717 l Znalazłem świetny Videotutorial autorstwa Jelmera, dotyczący modelowania, teksturowania, oświetlania i wykańczania całego zamku. Wszystko jest dokładnie pokazane, jest świetny dla początkujących. Pokazuje, jak tworzyć tekstury dla murów zamku, trawy, jak wymodelować teren, dodać detale (np. studnia, schody, blanki). Videotutorial można znaleźć pod adresem: http://www.enjoycg.com/forums/showthread.php?t=22 Jest tam 10 części lekcji oraz tekstury. Polecam. Skończony zamek wygląda tak:
Napisano 11 Sierpień 200717 l Stronka się nie wczytuje :/ Mógłby ktoś wrzucić na RS albo sendspace tego tutorialka?
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor Mortal - poczekaj, i spróbuj za jakiś czas, najlepiej jutro. Całe EnjoyCG nie wchodzi, a nie tylko ten link więc luzik:) Pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor No wiadomo, że fotorealistyczne to to nie jest ale wprowadza podstawy Maxa:) Sam się sporo z tego dowiedziałem. Myśle, że dla początkujących ten tut jest w sam raz:P Pozdrawiam
Napisano 4 Grudzień 200717 l super dla poczatkujacych... niestety narazie chodzi mi 1 5 6 czesc tylko :/// macie tez takie problemy?
Napisano 11 Listopad 201113 l strona dawno wysiadła, ale może ktoś ma kopie u siebie i się tutaj podzieli? - to chyba legalne :)
Napisano 25 Grudzień 201113 l Witam, Przyłączam się do pytania kolegi, ma może ktoś linka z tym materiałem ? Z góry dziękuje